reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Dzisiaj mam 23dc i jak nigdy czuję się zajebiście ☀️ Zero objawów pms a zazwyczaj już od 20dc miałam ciężkie i bolesne cycki, ból lędźwi i zły humor.
Więc bardzo możliwe, że się cykl przedłuży
To jedziemy podobnie u mnie 22 dc, objawów pms też nie mam ale za to taka chęć na zrobienie testu jak nigdy.. nie jestem cierpliwa totalnie !! 🤪

reklama
Dzien dobry. U mnie taka sytuacja.
Zobacz załącznik 1519523
Od razu mówię dzisiaj na bete nie ide. Jeśli to nie jest falszywka kreska będzie jutro mocniejsza, dzisiaj maja mi przyjść inne testy niż pink.

Trzymam kciuki. 🍀
przykro mi, że takie ciężkie przeżycia za Tobą...

Mam nadzieję, że się lekarz zgodzi na laparo, że nie będzie robił problemów i się wygłupiał.

No i dziękuję, ja już w przezroczystej piżamce i z wenflonem czekam na swoją kolej ;)

I za Ciebie także trzymam! 🍀

U mnie dziś zaczyna się przedokresowy emocjonalny zjazd i przeświadczenie, że tym razem też nic z tego nie będzie. Na testowanie zapisałam się po terminie spodziewanej miesiączki, żeby nie sikać znów bez sensu, ale siknęłam sobie dziś i oczywiście jest biało. W środę mam ginekologa i ciekawa jestem co mi zaproponuje, ten cykl miał być ostatnim bez "wspomagania".

„czuję, że nic z tego…”, „ten cykl stracony…” ble ble ble 😂🤣
🤞🤞🤞♥️♥️♥️🍀🍀🍀
Sad In A Box GIF

A ile jesteś dni po domniemanej owu? Ja dzisiaj 7-8 🙈
ja obstawiam tak 8-9 dpo u siebie🥹 jutro pewnie siknę profilaktycznie bo idziemy na piwo po robocie 🫢 ale nie napalam się i w związku z fajnymi planami na najbliższe tygodnie również nie zostawiam sobie przestrzeni na żadną ewentualną depresję w tym cyklu😎

reklama
Do góry