reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Hej dziewczyny ja właśnie po wizycie u gina. Endometrium grubaśne,szyjka otwarta, pęcherzyk prawie 21 mm tak jakby był już zapadnięty ale testy dopiero teraz zaczynają robić się pozytywne. Jak dostanę okres to mam zadzwonić to zrobimy wszystkie hormony i do tego homa index. Już mam dosyć słyszenia, że wszystko wygląda pięknie. Pani doktor kazała się nie poddawać i cały czas próbować dalej. 🤦‍♀️🙈

reklama
Dziewczyny, które jeszcze w tym tygodniu będą testowały - trzymam za Was mocno kciuki 🤞❤️ zamknijcie pięknie ten kwiecień.
Ja tam się cieszę, że majówka całą wolna to się będę sexić z wolną głową 😁 która trzonuje w majówkę? 😏

Btw. Właśnie teraz zdałam sobie sprawę z tego, że już prawie maj... Kwietnia dla mnie nie było 🙈💩

Dziewczyny, które jeszcze w tym tygodniu będą testowały - trzymam za Was mocno kciuki 🤞❤️ zamknijcie pięknie ten kwiecień.
Ja tam się cieszę, że majówka całą wolna to się będę sexić z wolną głową 😁 która trzonuje w majówkę? 😏

Btw. Właśnie teraz zdałam sobie sprawę z tego, że już prawie maj... Kwietnia dla mnie nie było 🙈💩
Ja bezwzględu na wynik też będę trzonować na pewno i to z zupelnie wolną głową 😁😁😁 choć po cichutku liczę na prezent imieninowy na majówkę😊😊😊 30.04 będzie jeszcze za wcześnie chyba na test. Inaczej chętnie ale tylko pozytywnie zamknęłabym ten kwiecień. Zadziwiające jest to, że po tylu niepowodzeniach moja nadzieja co cykl się odradza, choć taki optymizm jak w tym cyklu ostatnio mi nie towarzyszył 🦄🦄🦄

cześć dziewczyny! Ja weekend miałam aktywny na słoneczku; ale tez z dziwnym bólem głowy. Pierwszy raz w życiu, taki pulsujący po prawej stronie, nasilający się przy chodzeniu. Wystraszyłam się tym. Ale to pewnie od kręgosłupa.

Ja ciagle w gorszym nastroju, ale nawet już nie przez niepłodność. Biorę w tym cyklu miovelie NaC. Czy ona można powodować bóle głowy i dołki?

Nie wiem co się dzieje, widzę, ze sporo z nas w dołku jest, może przesilenie wiosenne?

reklama

Ja mam ambitny plan na regularne trzonowanie tak co dwa dni przez cały cykl łącznie z majówka, żeby się wstrzelić na pewno :D tym bardziej że przyszły wyniki męża i nie ma się raczej czym martwić. Można jeszcze zadbać o poprawienie ilości z prawidłową budową, macie jakieś pomysły na to?

Załączniki

• IMG_9196.jpeg
    IMG_9196.jpeg
    122 KB · Wyświetleń: 68
Do góry