reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

przykro mi, że takie ciężkie przeżycia za Tobą...

Mam nadzieję, że się lekarz zgodzi na laparo, że nie będzie robił problemów i się wygłupiał.

No i dziękuję, ja już w przezroczystej piżamce i z wenflonem czekam na swoją kolej ;)
Omg, zapomnialam ze ty histero dzisiaj! Od wczoraj mój mozg średnio działa cos.

Kciuki ibjak będziesz miała siły dawaj znać!!!
Wysyłam pozytywna energię 🤞💪🥰

reklama
Dzien dobry. U mnie taka sytuacja.
Zobacz załącznik 1519523
Od razu mówię dzisiaj na bete nie ide. Jeśli to nie jest falszywka kreska będzie jutro mocniejsza, dzisiaj maja mi przyjść inne testy niż pink.
O moj Boziuuuu 😍🤩🤩🤩🥰 śmiało sikaj wieczorem ✊✊️ ja miałam mocniejszą wieczorkiem od porannej🌈🍀

Dzien dobry. U mnie taka sytuacja.
Zobacz załącznik 1519523
Od razu mówię dzisiaj na bete nie ide. Jeśli to nie jest falszywka kreska będzie jutro mocniejsza, dzisiaj maja mi przyjść inne testy niż pink.
Omg.. ale to mi poprawiło humor.. masakra nawet nie wyobrażam sobie jakie emocje są w Tobie 🥰🥰 oby to było to!!! Ja mam takie już schizy dziewczyny, a jakie sny to już szkoda gadać.. też chce już wiedzieć!! 😇 koniecznie powtórz albo rano albo wieczorkiem.. :)

reklama
Dziewczyny a macie może jakiś link gdzie zamówię testy o czulosci 10 i przyjdą mi jutro? Max pojutrze? Nie mam gdzie kupić bo jestem u rodziców na wsi teraz a mam tylko 25 całości u strasznie się boję że jak zrobię przed czasem to będzie fałszywy wynik, zresztą znów mnie dopada wątpliwośc czy się udało, choć wcześniej byłam pozytywnie nastawiona, w planach i tak mam zamiar testować 12 dpo ale nie wiem czy wytrzymam.. serio ciągle o tym myślę..

Edit : polecacie np te z allegro pinki właśnie https://allegro.pl/oferta/strumieniowy-test-ciazowy-pink-super-czuly-2-dni-7272521595

Do góry