reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama

Załączniki

• ea2d676b-1de8-4671-ac5d-a9db1a008384.jpeg
    ea2d676b-1de8-4671-ac5d-a9db1a008384.jpeg
    73 KB · Wyświetleń: 85
A długo trzymał Ci się efekt? Marzy mi się 0.5 ml w górną wargę ale jak przeczytałam, że to na pół roku… to zrobiłam permanentny bo dłużej się powinien utrzymać 😀
Ja powiekszam 1 ml co 6-8 mscy, od kiedy przestalam karmic czyli 2019 pazdziernik:) polecam dla pelnych ladnych ust, bez przesady;)

Ja powiekszam 1 ml co 6-8 mscy, od kiedy przestalam karmic czyli 2019 pazdziernik:) polecam dla pelnych ladnych ust, bez przesady;)
No właśnie przeraża mnie konieczność powtarzania tego co pół roku, żeby chociaż rok się utrzymywało a tak to nie wiem czy aż tak mi zależy 🙈 może kiedyś się zdecyduje

A długo trzymał Ci się efekt? Marzy mi się 0.5 ml w górną wargę ale jak przeczytałam, że to na pół roku… to zrobiłam permanentny bo dłużej się powinien utrzymać 😀

Ja mialam 1ml i z zbiegiem czasu teraz zrobilabym wiecej ( nie jestem fanką sztuczności zeby nie bylo). Swoją dolną mam dosc dużą wiec tylko mi ją nawilzyla.
Robiłam 18 sierpnia.
I juz musialabym znowu, ale ze wzgledu na starania nie robie bo nie wiem jak to wpłynie.
Ogolnie super, bo pomadki nie wyszuszają ani nic nie trzeba nawet robic bo same są nawilzone. Kształt nadal mam (łuk kupidyna bardzo mi na nim zalezalo).
1 raz sie szybciej kwas wchłania bo organizm go nie ma, ale kolejne razy powinny sie dluzej utrzymywać

Cześć! :)
@olka11135 proszę o przepisanie mnie z pauzującego na 14.04. Wrocila nadzieja 🥺
Byliśmy dziś na pierwszej wizycie w Bocianie. Na usg widać było spore ciałko żółte, nawet dwa (brałam clo).
Ogólnie wyniki mamy dobre, lekarz nie wskazał przyczyny niepłodności, nie namawiam tez na ivf. Jeśli się jednak zdecydujemy na ivf to zrobimy najpierw badania genetyczne.

A na razie będę testować licząc na dwie kreski! :)

reklama
Hej, ja miałam pierwsza iui 3 dni przed Tobą, w 9 dniu po miałam śnieżnobiały test, w 11 dniu (czyli tak jak Ty dzisiaj chyba?) dostałam okres/ mocne plamienie, które ustało dzień później. Wczoraj był 13 dzień i test sikany pozytywny, a dzisiaj czekam na wynik bety. Jest jeszcze tutaj jedna dziewczyna po inseminacji (mam nadzieje ze nikogo nie przeoczyłam) @Zuza_7 i chyba tez jeszcze nie jest pewna co i jak, bo pierwszy test sikany negatywny (ale może był za wcześnie?). Poza tym są wszelkiej maści Staraczki Siłaczki 💪🏻🙃 które testują na dniach, sprawdź sobie na pierwszej stronie wątku i jak chcesz się zapisać na wirtualne trzymanie rączek i poklepywanie po plecach to musisz się odezwać do szefowej @olka11135
Myśle, ze wiele z nas ma testowstręt, wiele testuje za wcześnie (bo kto nam zabroni), i pisałyśmy tez o (urojonych lub nie) wczesnych objawach ciąży:)
Też jestem po IUI 24 marca, testuje prawdopodobnie jutro. Ja nie widzę u siebie niestety żadnych objawów ciazy, ale zakladam, że nie każdy musi je mieć.

Do góry