reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Dobrze powiedziane. My mieliśmy w zeszłym roku taka sytuację, że ustaliliśmy, że wigilię spędzamy razem we dwoje, a święta w 1 dzień jedni rodzice w 2 drudzy. Dwa dni przed wigilia teście zdecydowali, że to w takim razie oni przyjadą na wigilię. Nawet nie wiecie jaki był poziom mojego wkurwienia. No, ale jakoś to ogarnęłam, wzięłam dzień urlopu. I w trakcie wigilii się zaczęły komentarze, że to kupne, że oni mają taką zupę a u nas nie ma. Mi było tak głupio... Aż mąż się wkurzył i powiedział, żeby są u nas i niech jedzą co jest, a jak nie pasuje to mogli robić u siebie. 😅
Nie ma to jak '' super'' teście 😑😑
Masakra

reklama
U mnie tesc tez będzie, ale on je wszystko co przygotuje i nigdy nie narzeka. Jeszcze pakuje mu na drogę, żeby pozbyć się nadmiaru 🙃🤭
Mój niby też, ale jak przyjdzie co do czego to drobiu nie lubi, a my głównie drób jemy :D i ogólnie staram się nie spinać, ale w sumie pierwszy raz ktoś u nas będzie na święta. Ale właśnie nakreśliłam plan i nie jest źle :D

Narazie nie mialam was jak nadrobic :) postaram zrobic sie to wieczorem.

Bylam dzis rano u mojego psychiatry wypisal mi zwolnienie powiedzial ze za szybko wrocilam do pracy i nie jestem w stanie sama tego wszytskiego ogarnac.

Wczoraj jeszcze bylam na depilacji laserowe a dzis wygladam jak KACZKA spuchly mi wary i zrobily sie melodyjne. Nie dosc ze mam male strupko to jeszcze dziub 🤣

Załączniki

• fc6989aa-d63a-4496-9c95-6597ff2db8a8.jpeg
    fc6989aa-d63a-4496-9c95-6597ff2db8a8.jpeg
    14,5 KB · Wyświetleń: 113

Bylam dzis rano u mojego psychiatry wypisal mi zwolnienie powiedzial ze za szybko wrocilam do pracy i nie jestem w stanie sama tego wszytskiego ogarnac.

Wczoraj jeszcze bylam na depilacji laserowe a dzis wygladam jak KACZKA spuchly mi wary i zrobily sie melodyjne. Nie dosc ze mam male strupko to jeszcze dziub 🤣
Jak to mówią wary obciągary 🤣

Jeśli Cie to pocieszy to ja swego czasu miałam takie 😅 ale to po permanentnym. Mąż jak mnie zobaczył to się popłakał ze śmiechu i przez następne kilka dni mówił do mnie „rybko” 👄

Załączniki

• 7EF254C5-0B23-489F-A310-415553E2FB1B.jpeg
    7EF254C5-0B23-489F-A310-415553E2FB1B.jpeg
    273,4 KB · Wyświetleń: 97
  • 66629673-99DD-400C-BF0F-443D5196F7A0.jpeg
    66629673-99DD-400C-BF0F-443D5196F7A0.jpeg
    308,9 KB · Wyświetleń: 99
Jeśli Cie to pocieszy to ja swego czasu miałam takie 😅 ale to po permanentnym. Mąż jak mnie zobaczył to się popłakał ze śmiechu i przez następne kilka dni mówił do mnie „rybko” 👄

Wiem cos o tym, tylko nie po pernamentnym tylko powiekszaniu kwasem to dopiero byla kaczka w czystej postaci!!! Nic przyjemnego i bolowo i wyglądowo przez 2dni ale warto 😀

reklama
Wiem cos o tym, tylko nie po pernamentnym tylko powiekszaniu kwasem to dopiero byla kaczka w czystej postaci!!! Nic przyjemnego i bolowo i wyglądowo przez 2dni ale warto 😀
A długo trzymał Ci się efekt? Marzy mi się 0.5 ml w górną wargę ale jak przeczytałam, że to na pół roku… to zrobiłam permanentny bo dłużej się powinien utrzymać 😀

Do góry