reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Dobrze powiedziane. My mieliśmy w zeszłym roku taka sytuację, że ustaliliśmy, że wigilię spędzamy razem we dwoje, a święta w 1 dzień jedni rodzice w 2 drudzy. Dwa dni przed wigilia teście zdecydowali, że to w takim razie oni przyjadą na wigilię. Nawet nie wiecie jaki był poziom mojego wkurwienia. No, ale jakoś to ogarnęłam, wzięłam dzień urlopu. I w trakcie wigilii się zaczęły komentarze, że to kupne, że oni mają taką zupę a u nas nie ma. Mi było tak głupio... Aż mąż się wkurzył i powiedział, żeby są u nas i niech jedzą co jest, a jak nie pasuje to mogli robić u siebie. 😅
Nie ma to jak '' super'' teście 😑😑
Masakra

reklama
U mnie tesc tez będzie, ale on je wszystko co przygotuje i nigdy nie narzeka. Jeszcze pakuje mu na drogę, żeby pozbyć się nadmiaru 🙃🤭
Mój niby też, ale jak przyjdzie co do czego to drobiu nie lubi, a my głównie drób jemy :D i ogólnie staram się nie spinać, ale w sumie pierwszy raz ktoś u nas będzie na święta. Ale właśnie nakreśliłam plan i nie jest źle :D

Narazie nie mialam was jak nadrobic :) postaram zrobic sie to wieczorem.

Bylam dzis rano u mojego psychiatry wypisal mi zwolnienie powiedzial ze za szybko wrocilam do pracy i nie jestem w stanie sama tego wszytskiego ogarnac.

Wczoraj jeszcze bylam na depilacji laserowe a dzis wygladam jak KACZKA spuchly mi wary i zrobily sie melodyjne. Nie dosc ze mam male strupko to jeszcze dziub 🤣

Załączniki

• fc6989aa-d63a-4496-9c95-6597ff2db8a8.jpeg
    fc6989aa-d63a-4496-9c95-6597ff2db8a8.jpeg
    14,5 KB · Wyświetleń: 125

Bylam dzis rano u mojego psychiatry wypisal mi zwolnienie powiedzial ze za szybko wrocilam do pracy i nie jestem w stanie sama tego wszytskiego ogarnac.

Wczoraj jeszcze bylam na depilacji laserowe a dzis wygladam jak KACZKA spuchly mi wary i zrobily sie melodyjne. Nie dosc ze mam male strupko to jeszcze dziub 🤣
Jak to mówią wary obciągary 🤣

Jeśli Cie to pocieszy to ja swego czasu miałam takie 😅 ale to po permanentnym. Mąż jak mnie zobaczył to się popłakał ze śmiechu i przez następne kilka dni mówił do mnie „rybko” 👄

Załączniki

• 7EF254C5-0B23-489F-A310-415553E2FB1B.jpeg
    7EF254C5-0B23-489F-A310-415553E2FB1B.jpeg
    273,4 KB · Wyświetleń: 109
  • 66629673-99DD-400C-BF0F-443D5196F7A0.jpeg
    66629673-99DD-400C-BF0F-443D5196F7A0.jpeg
    308,9 KB · Wyświetleń: 110
Jeśli Cie to pocieszy to ja swego czasu miałam takie 😅 ale to po permanentnym. Mąż jak mnie zobaczył to się popłakał ze śmiechu i przez następne kilka dni mówił do mnie „rybko” 👄

Wiem cos o tym, tylko nie po pernamentnym tylko powiekszaniu kwasem to dopiero byla kaczka w czystej postaci!!! Nic przyjemnego i bolowo i wyglądowo przez 2dni ale warto 😀

reklama
Wiem cos o tym, tylko nie po pernamentnym tylko powiekszaniu kwasem to dopiero byla kaczka w czystej postaci!!! Nic przyjemnego i bolowo i wyglądowo przez 2dni ale warto 😀
A długo trzymał Ci się efekt? Marzy mi się 0.5 ml w górną wargę ale jak przeczytałam, że to na pół roku… to zrobiłam permanentny bo dłużej się powinien utrzymać 😀

Do góry