Owulacja
Fanka BB :)
Ale wytryskNie ma to jak robić jednocześnie wiele rzeczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale wytryskNie ma to jak robić jednocześnie wiele rzeczy
Sporo, bo w ramach rozrywki chodzę sobie w pracy po korytarzu do kuchni po wodę
Ja powiekszam 1 ml co 6-8 mscy, od kiedy przestalam karmic czyli 2019 pazdziernik polecam dla pelnych ladnych ust, bez przesadyA długo trzymał Ci się efekt? Marzy mi się 0.5 ml w górną wargę ale jak przeczytałam, że to na pół roku… to zrobiłam permanentny bo dłużej się powinien utrzymać
Ale Ci fajnie, ten gif tylko spotęgował moją dzisiejszą frustracjeJa dzisiaj komnatę zamykam. I czas otworzyć
S.ex room, bo w sumie mamy długą posuchę. Mialam 0 nastroju
Ale dzisiaj:
No właśnie przeraża mnie konieczność powtarzania tego co pół roku, żeby chociaż rok się utrzymywało a tak to nie wiem czy aż tak mi zależy może kiedyś się zdecydujeJa powiekszam 1 ml co 6-8 mscy, od kiedy przestalam karmic czyli 2019 pazdziernik polecam dla pelnych ladnych ust, bez przesady
A długo trzymał Ci się efekt? Marzy mi się 0.5 ml w górną wargę ale jak przeczytałam, że to na pół roku… to zrobiłam permanentny bo dłużej się powinien utrzymać
Chociaz tu
Wprost na olej
Też jestem po IUI 24 marca, testuje prawdopodobnie jutro. Ja nie widzę u siebie niestety żadnych objawów ciazy, ale zakladam, że nie każdy musi je mieć.Hej, ja miałam pierwsza iui 3 dni przed Tobą, w 9 dniu po miałam śnieżnobiały test, w 11 dniu (czyli tak jak Ty dzisiaj chyba?) dostałam okres/ mocne plamienie, które ustało dzień później. Wczoraj był 13 dzień i test sikany pozytywny, a dzisiaj czekam na wynik bety. Jest jeszcze tutaj jedna dziewczyna po inseminacji (mam nadzieje ze nikogo nie przeoczyłam) @Zuza_7 i chyba tez jeszcze nie jest pewna co i jak, bo pierwszy test sikany negatywny (ale może był za wcześnie?). Poza tym są wszelkiej maści Staraczki Siłaczki które testują na dniach, sprawdź sobie na pierwszej stronie wątku i jak chcesz się zapisać na wirtualne trzymanie rączek i poklepywanie po plecach to musisz się odezwać do szefowej @olka11135
Myśle, ze wiele z nas ma testowstręt, wiele testuje za wcześnie (bo kto nam zabroni), i pisałyśmy tez o (urojonych lub nie) wczesnych objawach ciąży