reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Zazdroszczę, że macie możliwość wyjechać na Święta do rodziców. Ja nie mogę do moich, bo mój wraca na święta i znowu w pole, moi nie mają jak do mnie, ze względu na zdrowie. I tak czeka mnie sprzątanie świąteczne ( okna firanki i jakies zakamarki do przesortowania) ogolnie na codzień robię porządek ale 3 psy, to codziennie w domu jakby padał snieg. No i sniadanie wielkanocne, jakies ciasto, sałatka i obiad na dwa dni zaplanować i wiem, ze ogarnę, bo lubię gotować - ale tez marzy mi się kiedyś wyjazd gdzieś i wypad na swiateczne śniadanko i spędzenie czasu na takim totalnym luzie w święta 🤭🙃 A jeszcze wstawiamy na dniach okna dachowe na poddaszu, by ruszyć kolejną przestrzeń i nie wiem, czy jutro się nie zacznie, bo czekamy na okna. A jutro jeszcze korekcja uszek mojej córci... takze wszystko naraz.

Od 13 lat mieszkam za granicą i każda Wielkanoc spędzona tutaj
Nigdy nie pojechałam do polski. Takze wiem co czujesz

Dziewczyny! Z racji tematu z forum pytanie do Was, co byście zrobiły, gdyby okazało się po badaniach, ze jest duża szansa że dziecko urodzi się chore? Chcecie pogadać na ten temat, czy odpuszczamy?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry