Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdroszczę, że macie możliwość wyjechać na Święta do rodziców. Ja nie mogę do moich, bo mój wraca na święta i znowu w pole, moi nie mają jak do mnie, ze względu na zdrowie. I tak czeka mnie sprzątanie świąteczne ( okna firanki i jakies zakamarki do przesortowania) ogolnie na codzień robię porządek ale 3 psy, to codziennie w domu jakby padał snieg. No i sniadanie wielkanocne, jakies ciasto, sałatka i obiad na dwa dni zaplanować i wiem, ze ogarnę, bo lubię gotować - ale tez marzy mi się kiedyś wyjazd gdzieś i wypad na swiateczne śniadanko i spędzenie czasu na takim totalnym luzie w święta A jeszcze wstawiamy na dniach okna dachowe na poddaszu, by ruszyć kolejną przestrzeń i nie wiem, czy jutro się nie zacznie, bo czekamy na okna. A jutro jeszcze korekcja uszek mojej córci... takze wszystko naraz.
Wow, 7 sztuk w 8dpo - szacun aż takiego spustu nie mam hahahahaNo ja to sobie kupiłam na Amazon 30sztuk i już 7 zużyłam a dziś dopiero 8dpo.. Także ten tego... Póki co testy bialutkie bez najmniejszego cienia... Mam nadzieję, że się to zmieni.
ja o 23 uprawiałam seks
czyli w sumie już dzisiaj?A ja o północy
Ja godzine temuA ja o północy
że się tak ciążą nie zarażamy!Ta sraczka duńska to już chyba opanowała całą Polskę... dołączam do klubu