Ja tc zrobiłam w terminie spodziewanej miesiaczki wyszedł pozytywny. Tego samego dnia cała w skowronkach poleciałam do lekarza potwierdzic, ale na usg nic nie bylo widac;/ było za wcześnie. Lekarz kazał wrócic po 2 tyg i wtedy zobaczyłam naszą fasolkę i usłyszałam bicie serduszka!
reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Ja tc zrobiłam w terminie spodziewanej miesiaczki wyszedł pozytywny. Tego samego dnia cała w skowronkach poleciałam do lekarza potwierdzic, ale na usg nic nie bylo widac;/ było za wcześnie. Lekarz kazał wrócic po 2 tyg i wtedy zobaczyłam naszą fasolkę i usłyszałam bicie serduszka!
u nas było dokładnie tak samo test z samego rana, dwie kreseczki, płacz ze szczęścia i do lekarza. A gin mówi że owszem jestem w ciąży ale jeszcze nic nie widać...za tydzień już widziałam moją plamkę i usłyszałam serduszko...najpiękniejszy dźwięk na świecie..zaraz obok pierwszego krzyku..
mamusiacóreczki
Fanka BB :)
W obecnej ciąży to robiłam test w ok 4 tc, ale pamiętam jak w pierwszej ciąży też robiłam w 4 tc test i od razu umówiłam się na wizytę do ginekologa w celu potwierdzenia. Ten dupek źle obliczył wiek ciąży i mówi do mnie, że ciąża jest mało widoczna i że najprawdopodobniej obumarła Mój ginekolog był wtedy na urlopie, ale poszłam do niego za jakieś 2 tygodnie i okazało się, że dzieciątko żyje i ma się dobrze. O pierwsze dziecko staraliśmy się 7 miesięcy więc jakaż była moja radość, że wszystko ok. Czasami warto skonsultować się z drugim lekarzem.
aga_biedronka
Aktywna w BB
mamusiacóreczki - kurcze ale trafiłaś na durnia, ja bym do niego wróciła i dała mu do zrozumienia że musi zmienić zawód na grabarza
marysia868
mama Macieja
czyli jest taka mzliwosc ze pierwszy test wyjdzie negatywny?? mi spoznia sie 3 dzien, o tyle mnie to zastanowilo bo mam regularne co do dnia @. wiec robilam test 32, ale był negatywny, zeby powtorzyc to kiedy najlepiej drugi zrobic, jesli @ niemprzyjdzie?
Wiem ze beta bylaby najlepsza ale nie mam mozliwosci jej teraz zrobic.
W pierwszej ciazy mialam tak ze 1 byl ledwo pozytywny , 2 test negatywny a 3 był jak najbardziej pozytywny.jak poszlam do lekarza to byl juz 5 tydzien z obliczen z usg 7
Wiem ze beta bylaby najlepsza ale nie mam mozliwosci jej teraz zrobic.
W pierwszej ciazy mialam tak ze 1 byl ledwo pozytywny , 2 test negatywny a 3 był jak najbardziej pozytywny.jak poszlam do lekarza to byl juz 5 tydzien z obliczen z usg 7
Kasiulek1984
Mamusia Blaneczki
Ja robiłam test wcześniej nie wiem nawet dokładnie kiedy wiem że 10 czerwca jeszcze miałam miesiączkę 19 brałam ślub a w lipcu już byłam w ciąży D na pierwszą wizytę jak poszłam lekarka powiedziała mi że to 4 tydz mniej więcej bo jeszcze nie było widać a po jakimś tygodniu czy półtora zmieniłam lekarza i określił 7 tydz bo już serduszko biło ))
reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
w pierwszej ciązy od razu - czyli 2 tyg po zapłodnieniu, potwierdzone u lekarza w 4t.c.
w drugiej - myślałam, że to 3 tydzień, a okazał się być już 7.
w drugiej - myślałam, że to 3 tydzień, a okazał się być już 7.