reklama
ja dowiedziałam się miedzy 3 a 4 tc a to tylko dlatego pewnie wyda się wam to śmieszne że moja mama była u wróżki i ta przepowiedziała że w dniu ślubu zajdę w ciąze, a że byłam na wypowiedzeniu w tym czasie postanowiłam szybko zaraz po ślubie zrobić test z niedowierzanie patrzyłam na dwie blade krechy ledwo widoczne następne 2 testy pokazały to samo a póżniej test z krwi pokazał ciąze.
mam znajomą której znajoma która powiedziała że dowiedziała się że jest w ciąży dopiero w 3 miesiącu, ale jak to możliwe???? co z @???
ja za to wiedziałam dzień po jak nie dostałam okresu przeczucie:-)poza tym też bardzo czekałam na to dziecko i z każdym miesiącem oczekiwałam a tu nagle 4-5 dni zrobiłam 3 testy wyszły pozytywne :-):-)
ja za to wiedziałam dzień po jak nie dostałam okresu przeczucie:-)poza tym też bardzo czekałam na to dziecko i z każdym miesiącem oczekiwałam a tu nagle 4-5 dni zrobiłam 3 testy wyszły pozytywne :-):-)
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Ja się dowiedziałam w 13 dniu fazy lutealnej (czyli dwa dni przed terminem), wyszedł mi blady pozytywny teścior Ale już wcześniej podejrzewałam Czułam to, a objawem były wrażliwe piersi i to, że brzuch zaczął boleć kilka dni po owu a potem przestał boleć, zamiast boleć tuż przed @ No i to już idzie 12 tc
ja się dowiedziałam dopiero pod koniec 15 tyg bo wogóle nic nawet nie przeczuwałam że mogę być w ciąży :-) Ale chłopak kazał mi test zrobić bo tego samego dnia zemdlałam i taką niespodziankę nam niuńka zrobiła
reklama
kinga.1990
Zaciekawiona BB
Ja się dowiedziałam wcześnie. W 6 tygodniu