reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w ktorym tygodniu byłyście jak sie dowiedziałyście ze jestescie w ciązy

reklama
Ja rowniez dowiedzialam sie szybciutko;)w 4 tyg.Kubus byl malutenka kropka na monitorze ale lakerz po badaniu stwierdzil ze to ciaza;)a 9 miesiecy pozniej urodzil sie Nasz najwiekszy skarb-Kubus;)

U nas bylo dokladnie 13-tego w piatek - SZCZESLIWIE .

Napis ZWANGER 2-3 , czyli okolo 4-5 tygodnia ciazy.. Hurra !!

Dowiedzieliśmy się w 4 tygodniu. 4 testy nie mogły się mylić. Podejrzewałam coś, bo ciągle sikałam, nie było innych dolegliwości. Inna sprawa, że używałam testów owulacyjnych i nie traciliśmy z mężem energii w dni niepłodne, to wszystko było zaplanowane i udało się przy 2 cyklu :)

W ciąży byłam 2 razy i nie robiłam testów tylko szłam do gina gdy mi się @ spóźniała. O pierwszej ciąży dowiedziałam się w 6 tyg, a o drugiej w 7 tyg. :-)

reklama
Witam dziewczyny :-) ja się dowiedziałam w 8 tyg,że jestem w ciąży.Wcześniej byłam dwa razy potwierdzić,ale nic nie było widać.A w 12 tyg okazało się,że to ciąża bliźniacza ;-)

Do góry