AnitaaP.
Fanka BB :)
@klaudia16 wszystkiego co najlepsze i spełnienia marzeń
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zobaczysz co się wydarzy, zrobiłaś co było w twojej mocy teraz czekanie może twój lekarz prowadzący będzie miał wyjaśnienie ? Bo chyba na tym drugim usg byłaś u innego tak?Też jestem tego zdania. Może po prostu ten drugi pęcherzyk się wchłonął albo coś innego, nie wiem. Dziwne rzeczy sie podziały w tym cyklu. W następnym będę probowala namowic doktor na zastrzyk. A Ty jak sie czujesz? Miałas pptwierdzona owulacje monitoringiem?
Tak to był inny lekarz. Ja teraz czekam na okres. Ale nie czuje zeby sie zblizal. Chociaz jak endo 15 to mam nadzieje ze niedlugo bedzie.zobaczysz co się wydarzy, zrobiłaś co było w twojej mocy teraz czekanie może twój lekarz prowadzący będzie miał wyjaśnienie ? Bo chyba na tym drugim usg byłaś u innego tak?
Dziękuje ja dobrze tylko usg po zastrzyku już nie miałam bo lekarz się synek rozchorował a stwierdzilam ze już nie będę biegać po innych bo nie bolało mnie nic, nic się nie dzieje, wiec wątpiłam ze mogła być jakaś torbiel plus i tak dostałam zastrzyk i progesteron, pójdę na wizytę dopiero tuż przed nowym cyklem żeby zobaczyć czy jest czysto na kolejna stymulację.
A od wczoraj zaczęłam monitorowanie jak tam się zastrzyk wypłukuje narazie 7 i 8 dzień kreska ewidentna :/ balam się sterydu i acardu ale w ogóle ich nie odczuwam a ja jestem dość wrażliwa na leki także doceniam to
DziękujeTak to był inny lekarz. Ja teraz czekam na okres. Ale nie czuje zeby sie zblizal. Chociaz jak endo 15 to mam nadzieje ze niedlugo bedzie.
To super ze u Ciebie ok po lekach. Moze ten cykl bedzis udany, tego Ci życze kochana! Koniecznie dawaj znać. Trzymam kciuki!
My z newsow zapisalismy sie do kliniki leczenie nieplodnosci na poczatek lipca. Mamy nadzieje wejsc do programu diagnostyki i leczenia
Dorwałaś gdzies genetyczne na jakieś normalnej promce ? rozglądam się i znalazłam nawet „tańsze” ze śliny, tak teraz nie wiemDziewczyny, właśnie wykupiłam wszystkie badania potrzebne do IUI i KIR+HLA-C i chyba będę do końca miesiąca jeść suchy chleb z wodą jak się w końcu uda i nasze dziecko będzie kiedyś niewdzięczne, to wyślę mu rachunek
Kupowałam w alabie na 40% zniżki (chyba się wczoraj skonczyła), ale wydaje mi się że oni podbijają ceny przed promocjami, także ta zniżka jest rzeczywiście niższa.... kłamczuchyDorwałaś gdzies genetyczne na jakieś normalnej promce ? rozglądam się i znalazłam nawet „tańsze” ze śliny, tak teraz nie wiem
A czemu nie chcesz zrobić tego darmowego z Katowic?Dziewczyny, właśnie wykupiłam wszystkie badania potrzebne do IUI i KIR+HLA-C i chyba będę do końca miesiąca jeść suchy chleb z wodą jak się w końcu uda i nasze dziecko będzie kiedyś niewdzięczne, to wyślę mu rachunek