reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

reklama
Też jestem tego zdania. Może po prostu ten drugi pęcherzyk się wchłonął albo coś innego, nie wiem. Dziwne rzeczy sie podziały w tym cyklu. W następnym będę probowala namowic doktor na zastrzyk. A Ty jak sie czujesz? Miałas pptwierdzona owulacje monitoringiem?
zobaczysz co się wydarzy, zrobiłaś co było w twojej mocy teraz czekanie :) może twój lekarz prowadzący będzie miał wyjaśnienie ? Bo chyba na tym drugim usg byłaś u innego tak?
Dziękuje ja dobrze :) tylko usg po zastrzyku już nie miałam bo lekarz się synek rozchorował :( a stwierdzilam ze już nie będę biegać po innych bo nie bolało mnie nic, nic się nie dzieje, wiec wątpiłam ze mogła być jakaś torbiel plus i tak dostałam zastrzyk i progesteron, pójdę na wizytę dopiero tuż przed nowym cyklem żeby zobaczyć czy jest czysto na kolejna stymulację.
A od wczoraj zaczęłam monitorowanie jak tam się zastrzyk wypłukuje :D narazie 7 i 8 dzień kreska ewidentna :/ balam się sterydu i acardu ale w ogóle ich nie odczuwam a ja jestem dość wrażliwa na leki także doceniam to :)

zobaczysz co się wydarzy, zrobiłaś co było w twojej mocy teraz czekanie :) może twój lekarz prowadzący będzie miał wyjaśnienie ? Bo chyba na tym drugim usg byłaś u innego tak?
Dziękuje ja dobrze :) tylko usg po zastrzyku już nie miałam bo lekarz się synek rozchorował :( a stwierdzilam ze już nie będę biegać po innych bo nie bolało mnie nic, nic się nie dzieje, wiec wątpiłam ze mogła być jakaś torbiel plus i tak dostałam zastrzyk i progesteron, pójdę na wizytę dopiero tuż przed nowym cyklem żeby zobaczyć czy jest czysto na kolejna stymulację.
A od wczoraj zaczęłam monitorowanie jak tam się zastrzyk wypłukuje :D narazie 7 i 8 dzień kreska ewidentna :/ balam się sterydu i acardu ale w ogóle ich nie odczuwam a ja jestem dość wrażliwa na leki także doceniam to :)
Tak to był inny lekarz. Ja teraz czekam na okres. Ale nie czuje zeby sie zblizal. Chociaz jak endo 15 to mam nadzieje ze niedlugo bedzie.
To super ze u Ciebie ok po lekach. Moze ten cykl bedzis udany, tego Ci życze kochana! Koniecznie dawaj znać. Trzymam kciuki!
My z newsow zapisalismy sie do kliniki leczenie nieplodnosci na poczatek lipca. Mamy nadzieje wejsc do programu diagnostyki i leczenia :)

Tak to był inny lekarz. Ja teraz czekam na okres. Ale nie czuje zeby sie zblizal. Chociaz jak endo 15 to mam nadzieje ze niedlugo bedzie.
To super ze u Ciebie ok po lekach. Moze ten cykl bedzis udany, tego Ci życze kochana! Koniecznie dawaj znać. Trzymam kciuki!
My z newsow zapisalismy sie do kliniki leczenie nieplodnosci na poczatek lipca. Mamy nadzieje wejsc do programu diagnostyki i leczenia :)
Dziękuje ❤️
O jej No to już zaraz! To swietna wiadomość ❤️Daj znac koniecznie jak wrażenia po wizycie 😊🤞

Dziewczyny, właśnie wykupiłam wszystkie badania potrzebne do IUI i KIR+HLA-C i chyba będę do końca miesiąca jeść suchy chleb z wodą 😭 jak się w końcu uda i nasze dziecko będzie kiedyś niewdzięczne, to wyślę mu rachunek 😜
Dorwałaś gdzies genetyczne na jakieś normalnej promce ? 🙈 rozglądam się i znalazłam nawet „tańsze” ze śliny, tak teraz nie wiem 🙈🫣

Dorwałaś gdzies genetyczne na jakieś normalnej promce ? 🙈 rozglądam się i znalazłam nawet „tańsze” ze śliny, tak teraz nie wiem 🙈🫣
Kupowałam w alabie na 40% zniżki (chyba się wczoraj skonczyła), ale wydaje mi się że oni podbijają ceny przed promocjami, także ta zniżka jest rzeczywiście niższa.... kłamczuchy 😤

Co do badań - zauważyliśmy tutaj na jakiś kreskach podczas sprawdzenia pakietów, ze np w Warszawie pakiet kosztował 2x tyle co w Lublinie xD jeśli bierzecie jakieś srogie koszty może warto sprawdzić czy w okolicy, lub tam gdzie planujecie jechać w jakimś celu jak wyglada cena
Właśnie w alab tak było jak były pakiety z kodek sexed

reklama
Dziewczyny, właśnie wykupiłam wszystkie badania potrzebne do IUI i KIR+HLA-C i chyba będę do końca miesiąca jeść suchy chleb z wodą 😭 jak się w końcu uda i nasze dziecko będzie kiedyś niewdzięczne, to wyślę mu rachunek 😜
A czemu nie chcesz zrobić tego darmowego z Katowic?

Do góry