reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

reklama
Dziewczyny co suplementujecie Wy i Wasi partnerzy?
Moj mąż nic 🙈
Ja
Nac
Inozytol
B complex
Methylo folian
Cholina
20tys d3+k2 (aby utrzymać poziom min 100)
Omega 2150 (epa 1125, dha 875)
Wit c, selen, cynk
Od miesiąca ubiquinol
oraz w tym cyklu Brałam inofem
Plus na anemie sok z pokrzywy, floradix, lactoferyne

Biorę wszystkie wit oddzielnie nie żaden komplex, pod koniec roku skończę 39 lat, nie łykam wszystkiego na raz, czesto robię przerwy.

Cześć. Mogę dołączyć na ławeczkę? To będzie nasz pierwszy cykl starań, ale testowanie przypadnie mi na pierwszy tydzień lipca. Na razie oczekiwanie na owulację (tylko na podstawie testów na początek) i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Dziewczyny co suplementujecie Wy i Wasi partnerzy?
Ja będę układała sobie plan suplementacji w najbliższych dniach. Mam nowy pomysł na siebie.
Mąż:
Supramen 2x2
Magnez 2x1
Potas 1x1

Oboje będziemy jeszcze brać probiotyk na jelita. Na podstawie badań, które mówiły, że probiotyki mają wpływ na jelita a jelita na produkcję plemników. Również będę stosować u siebie w myśl tej samej zasady (badania nie ma z wiadomych powodów u kobiet).

Moj mąż nic 🙈
Ja
Nac
Inozytol
B complex
Methylo folian
Cholina
20tys d3+k2 (aby utrzymać poziom min 100)
Omega 2150 (epa 1125, dha 875)
Wit c, selen, cynk
Od miesiąca ubiquinol
oraz w tym cyklu Brałam inofem
Plus na anemie sok z pokrzywy, floradix, lactoferyne

Biorę wszystkie wit oddzielnie nie żaden komplex, pod koniec roku skończę 39 lat, nie łykam wszystkiego na raz, czesto robię przerwy.
A jakiej firmy suplementy kupujesz?

reklama
Dziewczyny mam pytanie ,jestem w 19 DC , od 14 DC biorę duphaston tak jak pisałam wcześniej , jestem około 7-8 dpo , zaczęłam mieć różowy śluz czy to możliwe że może się zacząć krwawienie mimo tego że biorę duphaston ? Cykle mam zazwyczaj 27-33 , oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test ciążowy ale na razie biel 😔

Do góry