anela92
Fanka BB :)
Lekarka stwierdziła, że błąd labu, bo u kilku jej pacjentów w podobnym czasie wyszło niskie HBA. Ponowił po 3 miesiącach i skoczyło zawrotne 1% w górę. Suple bierze cały czas, dość mocno poprawiły podstawowe parametry, tylko te nieszczęsne hba nie ruszyło. Jeszcze nie mieliśmy wizyty po tych drugich wynikach, dopiero 19 lipca. Do tego czasu dostaniemy też już chyba te genetyczne, bo robiliśmy je 5 czerwca. I też mi się wydaje, że coś w nich wyjdzie. Bo ciąży, nawet biochemicznej nie było ani razu. Podejrzewam u siebie brak kirów implantacyjnych, bo gdyby było ok, to by choć raz zaskoczyło. A u męża nie mam pojęcia, bo te genetyczne to jednak dla mnie czarna magia.u nas HBA wzorowe. Ale podejrzewam, że nam coś w genetycznych wyjdzie, bo te wyniki nasienia ie były aż tak złe, żeby w ogóle nigdy nie było zadnej ciąży... No miałam jeden biochem do zawrotnej bety 8 i traktuję to jako wypadek przy pracy.
Jeśli chodzi o poprawę HBA to myślę, ze tu trzeba działać tak jak się poprawia całe nasienie - czyli suple, dieta. Nie dostał mąż żadnych leków?
A są jakieś leki na poprawę HBA?