Leanne
Fanka BB :)
Aaaaaa super !Ivf musi poczekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaaaa super !Ivf musi poczekać
nie są konieczne ale ja zdecydowanie polecam zrobić. Gdybyśmy my nie zrobili to pewnie byśmy bezsensownie podchodzili do transferówDziewczyny, które robiły badania genetyczne w Kato, powiedzcie proszę czy te badania są wymagane przy podejściu do IUI lub IVF?
A miałaś to zalecone brać też jakbyś w ciążę zaszła?***** laski siedzę i ryczę nie wiem co robić
Zapodawać wieczorem ten Accofil jechać ze sprawą… już wezmę proga zapobiegawczo.
Boję się trochę tej heparyny brać.
Ja pierdziele!!!!
+ jeszcze sam fakt że można zrobić za darmo, to już w ogóle nie widzę powodów czemu z tego nie skorzystać tym bardziej, że można to połączyć z fajnym wypadem do innego miastanie są konieczne ale ja zdecydowanie polecam zrobić. Gdybyśmy my nie zrobili to pewnie byśmy bezsensownie podchodzili do transferów
tak, od pozytywnego testu. Natomiast bez leków dwa razy doszliśmy do etapu serduszka. Z lekami nam się nie udało.A miałaś to zalecone brać też jakbyś w ciążę zaszła?
Niech ta dobra passa trwa i doprowadzi do dwóch kreseczekMoja dobra passa trwa, jestem po kolejnej wizycie u spoko endokrynologa w luxmedzie ostatnio tsh mi podskoczyło do 2 z hakiem i poszłam na konsultacje, powiedziała że ogólnie wynik jest ok ale skoro będziemy zaczynać niedługo stymulację to zapisała euthyrox w najmniejszej dawce, bo po tych lekach może jeszcze bardziej podskoczyć więc kolejna sprawa odhaczona
Ja normalnie żyje i się nie ogaraniczam,jak mam ochotę wypić lampkę wina to pije,wiadomo nie codziennie ale raz na jakiś czasJeśli pozwalacie sobie od czas do czasu na drinka czy dwa to tylko w czasie od okresu do owulacji i potem do testowania/okresu przerwa? Czy dopiero od pozytywnego testu byście w 100% odstawiły alko? Nie mówię o żadnym nałogowym piciu oczywiście.