KolorowaCzerń
Moderator
Ja od wczoraj jestem zdołowana bo Córka jeszcze w sierpniu w końcu pod narkoza musi mieć usunięte 4zeby mam małe załamanie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję A Wy kiedy macie? Planujecie jakoś świętować?Brzmi super! Kolejnych pięknych wspólnych lat
Też mamy rocznicę w sierpniu, to piękny miesiąc na ślub i wesele
Ja już dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test, oczywiście biało Niech ktoś zabierze mi te testy, bo znowu robię to samo, kupuję, robię i sama siebie pocieszam w myślach: ,, ee to pewnie za szybko jeszcze zrobiłam" itp. I jak wariatka dopatruje się pod światło czy przypadkiem nie widać jakiegoś cieniaOgólnie to czekam na to testowanie. I coś czuję że pewnie 10dpo już nie wytrzymam
U mnie w domu zapas testów. To już strasznie kuszą. I tak jak Ty też dopatruje się pod światłoJa już dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test, oczywiście biało Niech ktoś zabierze mi te testy, bo znowu robię to samo, kupuję, robię i sama siebie pocieszam w myślach: ,, ee to pewnie za szybko jeszcze zrobiłam" itp. I jak wariatka dopatruje się pod światło czy przypadkiem nie widać jakiegoś cienia
Oby Życzę z całych sił!A z optymistycznych rzeczy. Wczoraj znalazłam czterolistną koniczynę może to dobry znak
12 jeszcze nie wymyśliliśmy, pewnie jakaś randka na mieście, a coś fajnego wymyślimy w urlop, który zaczynamy kilka dni późniejDziękuję A Wy kiedy macie? Planujecie jakoś świętować?
To prawda, sierpień to super miesiąc , Nam pogoda dopisała pamiętam, była wymarzona, wokół pałacyku mieliśmy cudny duży ogród kwiatowy z altankami i jeziorem, był akurat w pełnym rozkwicie, goście mogli spacerować i cieszyć oko .
Zauważyłam, że sporo z Nas ma rocznicę