reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌻🌼 W ciepłym sierpniu testujemy, dwóch kresek ⏸️ na teście wypatrujemy 🐞🐝

A za co niby miałby Cię zwolnić dyscyplinarnie?? Co za tupet ma ten gość 🤬
No niestety ma. Pojęciach o kadrach nie zbytnio no ale wykupiłam się w łaski prezesa w czasie mojej nieobecności. A że prezesa często nie ma bo koleś zaaaalatny jest ciągnąć kilka srok za ogon to dal mu uprawnienia wszelkiej maści.
Ogólnie w czasie kiedy ja byłam kierownikiem miałam z typem kilka razy na pieńku i podbijał do mnie wiedząc że mój mąż pracuje w tej samej firmie.
I teraz chyba chce się odegrać. A moja firma nie patrzy na to że ktoś może pozwać do sądu robią tak jak im się podoba.

reklama
Bardzo mi przykro że musisz przechodzić taką ciężką drogę i mam nadzieje że i wam zaświeci słońce i każdej tutaj z nas która tak bardzo wyczekuje na swój cud 🌞
Dziękuję za wsparcie, ja też mam taką nadzieję, bywają gorsze dni w tych staraniach i bezsilność potrafi przygnieść, ale cieszę się, że jest tutaj przestrzeń na emocje i można znaleźć zrozumienie 💜

Tak bardzo Cię rozumiem i wiem co czujesz.
Przykro, że tak zaczął się Twój weekend. Mam nadzieję, że będzie miły mimo wszystko 😘
Dziękuję Ci za zrozumienie 🙂, kto jak nie Wy 💜
Dzisiaj zdecydowanie zapowiada się lepszy dzień, mamy wolne, jedziemy na badania krwi, a potem do rezerwatu przyrody celebrować naszą rocznicę ślubu, spędzimy czas tak jak lubimy i troski zejdą na dalszy plan.

reklama
Dziękuję Ci za zrozumienie 🙂, kto jak nie Wy 💜
Dzisiaj zdecydowanie zapowiada się lepszy dzień, mamy wolne, jedziemy na badania krwi, a potem do rezerwatu przyrody celebrować naszą rocznicę ślubu, spędzimy czas tak jak lubimy i troski zejdą na dalszy plan.
Brzmi super! Kolejnych pięknych wspólnych lat ❤️❤️

Też mamy rocznicę w sierpniu, to piękny miesiąc na ślub i wesele 😍

Do góry