Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie jesteś sama ja pare dni po mniemanej owulacji i jak głupia robię to samo nie wiadomo czy się śmiać czy płakaćJa już dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test, oczywiście biało Niech ktoś zabierze mi te testy, bo znowu robię to samo, kupuję, robię i sama siebie pocieszam w myślach: ,, ee to pewnie za szybko jeszcze zrobiłam" itp. I jak wariatka dopatruje się pod światło czy przypadkiem nie widać jakiegoś cienia
Wow Faktycznie widać drugą kreskę!Hej. Miałam testować 10 sierpnia ale dziś się skusiłam bo idziemy na imprezę i stwierdziłam że sprawdzę... No i... Coś tu widaćZobacz załącznik 1651924Zobacz załącznik 1651924
Uff to dobrze, myślałam że ja tak wariuję tylko Mój mąż już mi mówi żebym znowu nie robiła sto testów, tylko na spokojnie. Taa łatwo się mówi facetowiNie jesteś sama ja pare dni po mniemanej owulacji i jak głupia robię to samo nie wiadomo czy się śmiać czy płakać
Wydaje mi się, że allo-MLR i crossmatch to dwa różne badania Crossmatch to próba krzyżowa limfocytów partnera z surowicą krwi partnerki, a allo-MLR to badanie na obecność przeciwciał blokujących. Teoretycznie warto wykonać je razem.Dziewczyny czy test Mlr to to samo co to?
Test limfocytotoksyczny (LCT) - crossmach (FCXM) - CD3+/IgG+
No pewnie, że widaćHej. Miałam testować 10 sierpnia ale dziś się skusiłam bo idziemy na imprezę i stwierdziłam że sprawdzę... No i... Coś tu widaćZobacz załącznik 1651924Zobacz załącznik 1651924