reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌻🌼 W ciepłym sierpniu testujemy, dwóch kresek ⏸️ na teście wypatrujemy 🐞🐝

A za co niby miałby Cię zwolnić dyscyplinarnie?? Co za tupet ma ten gość 🤬
No niestety ma. Pojęciach o kadrach nie zbytnio no ale wykupiłam się w łaski prezesa w czasie mojej nieobecności. A że prezesa często nie ma bo koleś zaaaalatny jest ciągnąć kilka srok za ogon to dal mu uprawnienia wszelkiej maści.
Ogólnie w czasie kiedy ja byłam kierownikiem miałam z typem kilka razy na pieńku i podbijał do mnie wiedząc że mój mąż pracuje w tej samej firmie.
I teraz chyba chce się odegrać. A moja firma nie patrzy na to że ktoś może pozwać do sądu robią tak jak im się podoba.

reklama
Bardzo mi przykro że musisz przechodzić taką ciężką drogę i mam nadzieje że i wam zaświeci słońce i każdej tutaj z nas która tak bardzo wyczekuje na swój cud 🌞
Dziękuję za wsparcie, ja też mam taką nadzieję, bywają gorsze dni w tych staraniach i bezsilność potrafi przygnieść, ale cieszę się, że jest tutaj przestrzeń na emocje i można znaleźć zrozumienie 💜

Tak bardzo Cię rozumiem i wiem co czujesz.
Przykro, że tak zaczął się Twój weekend. Mam nadzieję, że będzie miły mimo wszystko 😘
Dziękuję Ci za zrozumienie 🙂, kto jak nie Wy 💜
Dzisiaj zdecydowanie zapowiada się lepszy dzień, mamy wolne, jedziemy na badania krwi, a potem do rezerwatu przyrody celebrować naszą rocznicę ślubu, spędzimy czas tak jak lubimy i troski zejdą na dalszy plan.

reklama
Dziękuję Ci za zrozumienie 🙂, kto jak nie Wy 💜
Dzisiaj zdecydowanie zapowiada się lepszy dzień, mamy wolne, jedziemy na badania krwi, a potem do rezerwatu przyrody celebrować naszą rocznicę ślubu, spędzimy czas tak jak lubimy i troski zejdą na dalszy plan.
Brzmi super! Kolejnych pięknych wspólnych lat ❤️❤️

Też mamy rocznicę w sierpniu, to piękny miesiąc na ślub i wesele 😍

Do góry