ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
A ja mam nadzieję, że prawda Bo Dawid nieźle daję nam popalić, nie wspomnę o tym jak był niemowlakiem ale również słyszałam, że drugie powinno być spokojniejsze, oby się sprawdziło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha to Twój Grześ to jakis imprezowicz będzie:-):-):-) Dziekuje za dobre slówko. Swoją drogą to jestesmy z jednego regionuNie martw się. Mój lekarz mówi, że to normalne. Dopiero po 24 tygodniu powinnyśmy kontrolować ruchy. Mój Grześ uwielbia dokazywać w weekend:-), za to w tygodniu cisza, a przynajmniej bardzo mało - odpoczywa po zawodach.
I to mnie powoli zaczyna martwić. Ale moja sąsiadka ( z tych co to na wszystkim się zna ) uważa, że to dlatego iż w weekend jestem bardziej rozluźniona i zrelaksowana.Haha to Twój Grześ to jakis imprezowicz będzie:-):-):-) Dziekuje za dobre slówko. Swoją drogą to jestesmy z jednego regionu
Ja idę na 4d 6 listopada, będzie to 21 tydzień. Chciałam pozniej ale mam okazję zrobić taniej, dopłacam tylko za 4d do skierowania z NFZ i płacę 120zł. Prywatnie musiałabym zapłacić 250zł. Już nie mogę się doczekać:-)