Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tak jest M poczul raptem 3 razya mnie kopie jak szalona :-) parę dni było spokojniejszych i oczywiście zdążyłam zacząć się martwić
a macie tak, że czujecie kopniaki i wołacie męża, on przylatuje, kładzie rękę i ....nic :-) moja dzidzia uspokaja sie natychmiast ;-)
Ciesz się, że o 8:00 - mój mnie budzi między 4 a 5 rano i harce sobie urządza, ale to takie miłe. Niestety wieczorami jestem już nieprzytomnaionka u mnie jest tak samo. Na początku M myślał ze wariata z niego robie hehe później przyłozyl reke i cisza...ale był cierpliwy i też czuł już 4 razy Teraz Franuś budzi mnie koło 8 każdego ranka..a co bedzie jak bedzie wiekszy?! hehe
Ciesz się, że o 8:00 - mój mnie budzi między 4 a 5 rano i harce sobie urządza, ale to takie miłe. Niestety wieczorami jestem już nieprzytomna
Gdzieś czytałam, że obserwując godziny aktywności maluszka wiadomo kiedy będzie aktywny także po przyjściu na świat
Dobrze by bylo Mój sie budzi o 7:00 i zaczyna szalec:-)Gdzieś czytałam, że obserwując godziny aktywności maluszka wiadomo kiedy będzie aktywny także po przyjściu na świat
Ciesz się, że o 8:00 - mój mnie budzi między 4 a 5 rano i harce sobie urządza, ale to takie miłe. Niestety wieczorami jestem już nieprzytomna
Gdzieś czytałam, że obserwując godziny aktywności maluszka wiadomo kiedy będzie aktywny także po przyjściu na świat