ech a ja mam za dużo tłuszczyku na brzusiu i nie bardzo widzę jak się niunia rusza - za to najważniejsze, że czuję od środka Dziś byłam na zakupach i wracając dzidzia dała mi odczuć kopniaczkami, że za dużo dźwigam :-)
reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A ja akurat zajadam sie chipsami orzechowymi i chyba dzidzi tez zasmakowało bo czuje jak sie rusza.
Moni27
Monika
Kurcze jak ja Wam zazdroszcze chyba jestem ostatnią marcówką, która jeszcze nic nie czuje :-( hmmmm teoretycznie mam czas tak do 24 tyg ale myślałam że może cos wcześniej poczuje a tu nic.
ionka
Fanka BB :)
Eh mi tam nic nie podskakuje jeszcze:-(
a muzyczkę też puszczam, i nie wiem kiedy jej się podoba, jak się rusza do niej czy jak jest spokojna
ja wychodzę z założenia, że jak sie odzywa, to się jej podoba :-) tak samo, jak zjem coś dobrego- słodkiego ;-)
wczoraj to maluszek dał czadu, tak mnie skopał po kościach że aż bolało. Kurcze silny ten brzdąc. To może przez ten rosołek na prędze mama powtarza, że to najlepsze na rosnące kości.
Ciekawa jestem czym ten maluch tak uderze czy nóżką czy rączką... szkoda że brzusio w ciąży nie jest przezroczysty hehe:-)
Ciekawa jestem czym ten maluch tak uderze czy nóżką czy rączką... szkoda że brzusio w ciąży nie jest przezroczysty hehe:-)
moniat84
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
moniat84 Piękną pamiątkę będzie miał Kubuś ślicznie
1kkarolaa1
i ja również dziś podczas szaleństw maluszka zobaczyłam jak brzusio się rusza. Jakby dzidziuś robił do mnie "puk puk" i chciał powiedzieć żeby go wypuścić . Żałuję tylko że męza nie było w domku... Mam nadzieje ze to sie jeszcze dzis powtórzy przy nim
reklama
moniat84
Moje maleństwo w 20 tygodniu ważyło 340g. Lekarz powiedział, że to jest i tak +/- 50g, bo dokładnej wagi nie da się sprawdzić.