reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG- Marcówki 2010

ech a ja mam za dużo tłuszczyku na brzusiu i nie bardzo widzę jak się niunia rusza - za to najważniejsze, że czuję od środka :D Dziś byłam na zakupach i wracając dzidzia dała mi odczuć kopniaczkami, że za dużo dźwigam :D :-)

reklama
Kurcze jak ja Wam zazdroszcze chyba jestem ostatnią marcówką, która jeszcze nic nie czuje :-( hmmmm teoretycznie mam czas tak do 24 tyg ale myślałam że może cos wcześniej poczuje a tu nic.

Eh mi tam nic nie podskakuje jeszcze:-(
a muzyczkę też puszczam, i nie wiem kiedy jej się podoba, jak się rusza do niej czy jak jest spokojna:confused:

ja wychodzę z założenia, że jak sie odzywa, to się jej podoba :-) tak samo, jak zjem coś dobrego- słodkiego ;-)

wczoraj to maluszek dał czadu, tak mnie skopał po kościach że aż bolało. Kurcze silny ten brzdąc. To może przez ten rosołek na prędze :-D mama powtarza, że to najlepsze na rosnące kości.
Ciekawa jestem czym ten maluch tak uderze czy nóżką czy rączką... szkoda że brzusio w ciąży nie jest przezroczysty hehe:-)

Oto portrety naszego Kubusia z 20 tygodnia:-)
Waży 340g

Załączniki

• 4d.jpg
    4d.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 43
  • 4da.jpg
    4da.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 43
i ja również dziś podczas szaleństw maluszka zobaczyłam jak brzusio się rusza. Jakby dzidziuś robił do mnie "puk puk" i chciał powiedzieć żeby go wypuścić :-D. Żałuję tylko że męza nie było w domku... Mam nadzieje ze to sie jeszcze dzis powtórzy przy nim :)

reklama
Do góry