reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG- Marcówki 2010

reklama
Nie martw się. Mój lekarz mówi, że to normalne. Dopiero po 24 tygodniu powinnyśmy kontrolować ruchy. Mój Grześ uwielbia dokazywać w weekend:-), za to w tygodniu cisza, a przynajmniej bardzo mało - odpoczywa po zawodach.

Haha to Twój Grześ to jakis imprezowicz będzie:-):-):-) Dziekuje za dobre slówko. Swoją drogą to jestesmy z jednego regionu :tak:

haha, Saori, myślę, że Aguś ma rację :-p mam młodszego brata Grzesia i nic tylko weekendowe imprezy go obchodzą hahaha :-D

wczoraj puściłam naszej niuni fajną muzyczkę (chris botti gra na trąbce miły jazz- polecam) i WIDZIAŁAM jak córeczka tańczy :-D :-p
niesamowite :tak:

Eh mi tam nic nie podskakuje jeszcze:-(
a muzyczkę też puszczam, i nie wiem kiedy jej się podoba, jak się rusza do niej czy jak jest spokojna:confused:

dziewczyny wczoraj wieczorkiem pierwszy raz widzialam jak mi brzuch podskakuje jak Paweł sie wierci... swietny widok :-D
ja również wczoraj leżałam z odkrytym brzuszkiem i parzyłam w trakcie harców Malucha, a tu brzusio hyc, hyc skacze przy kopniaczkach :-D, aż się wzruszyłam :-), rewelacja, z tygodnia na tydzień kopniaczki mocniejsze, co to będzie później? :-D

Mo narazie brzuszek nie podskakuje. Czuję za to coraz mocniejsze kopniaczki - tatuś to nawet w ucho dostał hihi... śmiesznie było :-) Jak układam się spać to często dotykając brzuszka wiem gdzie Dzidzia siedzi :blink:

reklama
Do góry