reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych kruszynek z USG

reklama
Ja jak dam podgląd to wychodzi mi imie,ale pisze że coś jest tam za dużo i jak dam zapisz to sie nie zapisuje.No nic pokombinuje jeszcze :tak:

U mojej pani doktor kosztuje 200 zł z nagraniem.

Czy jest bardzo duża różnica w stosunku do zwykłych zdjęć czarno-białych?

U mojej pani doktor kosztuje 200 zł z nagraniem.

Czy jest bardzo duża różnica w stosunku do zwykłych zdjęć czarno-białych?
To dlatego,że z nagraniem.U mnie wiem,że z nagraniem kosztuje 150 zł.Ale my nagraliśmy aparatem fotograficznym film bo lekarz nam pozwolił,a zapłaciłam za usg 80 zł i dał nam zdjęcia 4D

Ale powiem szczerze,że to drogo 200 zł.Ale jak ktoś chce mieć pamiątke,takie nagranie jest super :-)

Ja tez robilam przezycie niesamowite ale placilam z nagraniem 150zl. Takie usg to raczej jest tylko do blizszego obejrzenia dziecka bo pomiary robi sie i tak na czarnobialym 2d ale jesli chcesz miec sliczna pamiatke i juz teraz poogladac blizej dzieciatko to polecam, no i plec to sie raczej tam nie ukryje

Ja tez robilam przezycie niesamowite ale placilam z nagraniem 150zl. Takie usg to raczej jest tylko do blizszego obejrzenia dziecka bo pomiary robi sie i tak na czarnobialym 2d ale jesli chcesz miec sliczna pamiatke i juz teraz poogladac blizej dzieciatko to polecam, no i plec to sie raczej tam nie ukryje
Dokładnie :-)
Udało mi sie dodać imie:-D:-D

reklama
Do góry