reklama
M
megii*
Gość
Ewan nie martw się, podobno nie ma reguły. Niektóre z wielkim trudem rodzą maleństwa rzędu 2 200 a inne bez większych problemów koloski np 4 500.
A ja jestem ciekawa jaka wage moj maluszek osiagnal bo 3 tygodnie temu wazyl 1569 w poniedzialek znow ide do gina i moze sie dowiem!!! Jestem ciekawa jak szybko i ile moze takie baby w brzusiu przybrac na wadze!?
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
oj może Krecik... moje maleństwo napewno też juz waży powyżej 2 kg,2,5 tyg temu było ponad 1800 g
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Ja byłam wczoraj u gina i tyle się nasiedziałam że miałam dość ,co chwilę ktos przychodził po recepty i wyniki( bez kolejki takie osoby wchodzą)i do tego wszystkiego rozbolał mnie ząb .Nawt nie miałam ochoty na rozmowę z lekarzem i chciałam jak najszybciej stamtąd wyjść .Z dzidziusiem wszystko w porządku ,rośnie jak na drożdżach,tyle że był strasznie rozleniwiony i nie chciał się ruszać ,olał lekarza :laugh: :laugh:.Gin był mocno zdziwiony ,pytał się czy dużo się teraz rusza .Później badał serducho jak bije ,bije jak dzwon ,zdrowiutki ale nie zapytałam ile waży ,wypadło mi z tego wszystkiego z głowy
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Ja byłam dzisiaj na tych darmowych badaniach USG o których pisałam kiedyś. Niestety 4D nie udało się zrobić w całości bo za mało wód płodowych. No ale siusiaka było widać w trójwymiarze ;D ... całe 2 cm... :laugh: Adaś potwierdził swą Adasiowatość Całą resztę oglądaliśmy na zwykłym USG. Maluszek waży 2,445kg, jest już odwrócony do wyjścia i termin z tego USG wychodzi na 3.07 :
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Na pewno było fajnie ,dla mnie to jednak za daleko i jeszcze ta pogoda .A termin przybliża ci się coraz bardziej :laugh:
reklama