reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Rozumiem Cię. Ja też miała obawy starając się, później w.czasie ciąży mi przeszło bo to i tak było już po fakcie :) przed samym rozwiązaniem znowu włączył mi się strach. Nawet mówiłam mojemu co ma robić gdybym nie przeżyła porodu :) wczoraj ginekolog stwierdziła że pięknie się u mnie wszystko zagoiło mimo że to trzecie cięcie :) nie powiedziane że nie urodziłabys naturalnie ten ostatni raz ;)
Moja księżniczka ma jedną pobudke w nocy :) pewnie to tylko chwilowe ale co tam :)
Właśnie dokładnie mam taki sam strach☺ naturalnie niestety nie urodze, miałam wskazania ortopedyczne, które niestety się nie zmienią. I dlatego też się boję, bo licząc dwie cesarki miałam już 4 razy znieczulenie w kręgosłup 2 razy przy operacjach. Ile już ma Twoja córeczka?☺

reklama
Anecznik a zdecydowałabyś się na 4 raz? Jakbyś miała 3 synów? Mój w nocy co 2-3 godziny się budzi . Raz zdarzyło się spać ciurkiem 6 godz to byłam w szoku.

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Magda raczej nie. Planowaliśmy maksymalnie troje ( w sumie ja po cichu liczyłam na trzech facetów, to mojemu mężowi się córka marzyła) czworo to już za ciężko fizycznie, ekonomicznie i nerwowo dla mnie :) już teraz mamy problem na znalezienie samochodu na trzy foteliki :)

dziewczyny, czy stawiałyście dzieciom bańki? bo ja się zastanawiam mocno...F ma taki sezon, że wiecznie katar i kaszel...alergie mam lekką, dostaje leki, ale katary i kaszle nas nie puszczają....

jak Wasze dzieciaczki?
ja z niecierpliwością czekam na lato iu lepszą pogodę :D

Moim nie stawiałam bo i takiej potrzeby nie widziałam. Zresztą one by nie wyleżały :) najlepiej skonsultuj to z pediatrą :) Też czekam na ładniejszą pogodę bo mi dzieci w domu już po ścianach chodzą z nudów :/

dziewczyny mała przestroga:

nie kupujcie w tym sklepie Link do: KrainaZabawy.pl

nie odbierają telefonów, nie przyjmują rezygnacji z zamówienia i co najgorsze zwlekają ze zwrotem pieniążków

kupowałam F prezent na mikołajki i finalnie musiałam kupić drugi na szybko... a na pieniądze nadal czekam

reklama
Do góry