reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych kruszynek z USG

No prosze jaki zbieg okolicznosci, od razu jakos cie polubilam teraz wiem dlaczego:-D:-D

reklama
obiecalam wam pokazac zdjecie maluszka. ..nie podlaczylismy jeszcze drukarki, zeby zeskanowac fotke. Na razie tylko taka dysponuje;-)

Załączniki

• 100_4222.jpg
    100_4222.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 178
To ja troche z innej beczki (bo nie chce zakładać nowego wątku).
Chciałabym zrobić prezentacje zdjęć + filmiki z usg z całego okresu ciąży. Nie mam jednak pomysłu jakie piosenki pasowałyby do takiej tamtyki prezentacji zdjęć. Proszę o pomoc i pomysły. Za każdy będę bardzo wdzięczna.

Ja wymysliłam aż całą jedną pozycję:
De Su - Życie jest cudem

Chciałabym zrobić prezentacje zdjęć + filmiki z usg z całego okresu ciąży. Nie mam jednak pomysłu jakie piosenki pasowałyby do takiej tamtyki prezentacji zdjęć. Proszę o pomoc i pomysły. Za każdy będę bardzo wdzięczna.

De Su - Życie jest cudem
Ja ogladalam w szkole rodzenia takie filmiki z okresu ciazy i porodu i na jednym z nich byla piosenka Kombi "Pokolenie". Pierwsze slowa pieknie pasowaly: Rodzisz sie to znak, kocha cie ten swiat, barwy dnia, twoj krzyk i barwy nocy...

De Su - Życie jest cudem

Mysle ze z takimi wypowiedziami ze słuchowiska "Dzieci wiedzą lepiej" mogłabyś tez coś pokombinować - tylko musisz poszukac takie które sa o narodzinach czy o ciąży, bobaskach

wypowiedzi naprawde sa przecudne:cool2:

Wrzuta.pl - Wyszukiwarka

ja kazałam sobie własnie taka wypowiedz o małżeństwie tych dzieciaków do filmu ze naszego slubu wcisnąć zamiast piosenki - wyszło superawo:tak:

reklama
Witajcie:)
Ja polecam muzykę filmową lub klasyczną...
Np. jakiś fortepianik (z filmu "Marzyciel" J.A.P. Kaczmarka jest super)

Ps: Pewnie się nie znamy - jestem sierpnióweczka Marta z małą Marysią w brzuszku:)

Do góry