reklama
agula82
Fanka BB :)
u nas hitem ostatniego miesiąca był łańcuszek taki od smoczków canpola
Bartuś nigdzie się bez nigo nie ruszał
a na Mikołaja dostał zestaw plastikowych instrumentów do grania
a hiten tymczasowym jest piłka taka plazowa
i wyglada to mniej wiećej tak mąż trzyma go za rączki on biega tak biega za piłką
i ją kopie wyglada to super
Bartuś nigdzie się bez nigo nie ruszał
a na Mikołaja dostał zestaw plastikowych instrumentów do grania
a hiten tymczasowym jest piłka taka plazowa
i wyglada to mniej wiećej tak mąż trzyma go za rączki on biega tak biega za piłką
i ją kopie wyglada to super
Ostatnio Melka przerodziła sie w odkurzacz zbiera i oglada małe paproszki okuszeczki niteczki i wszystko co malutkie :
a potem wiadomo do buzi i nie mozna jej zostawic samiutkiej na chwilke
hitem jest teraz szopka pod choinka bo jest na niej mech i sianko w srodku po prostu cool 8) ;D
U nas najlepszymi zabawkami są te co można popchać i pochodzić przy nich. A zaczęło się od pudła po odkurzaczu!!! Teraz jest rowerek, krzesła i kosz wikllinowy z Ikea. A tak swoją drogą to jakie podobne rzeczy nasze dzieci lubią były: pampersy, chusteczki do pupy, te zabawki z płatków śniadaniowych, dmuchana plażowa piłka, bąk- aż się popsuł, garnki i miseczki.
A teraz piloty, telefony, kabelki, wtyczka telefonu, regał z książkami, wieża, komputer-wiem którym przyciskiem trzreba włączyć.
A teraz piloty, telefony, kabelki, wtyczka telefonu, regał z książkami, wieża, komputer-wiem którym przyciskiem trzreba włączyć.
Ziu_ta
Magdbig pisze:garnki i miseczki.
komputer stoi za wysoko
na razie :
ale cała reszta się zgadza ;D
agula82
a u nas zapanowała era odkurzaczy
dziadkowie Bartka maja dwa różne jeden to limuzyna czyli tak zwykły a drugi taki wyjęty z amerykańskich filmów
wiecie szczota z silnikiem na ziemi długa rączka z workiem wystaje z niego (nie wiem jak moge jeszcze bardziej opisać)Fotki później jak kabelek od telefonu się znajdzie>
odkurzacze te leżą na ziemi a mały po nich łazi wyciąga sznó to naciska przycisk i sznu mu ucieka wchodzi na nie przepełza po nich
no mówie wam bomba może tak całymi dniami( babcia która znim zostaje i dziadek skrupulatnie to wykorzystują) a jeszcze ja mu isę włączy ten odkurzacz to warjuje
normalnie żadne zabawki nie istnieją już dla niego
a tak się potrafi wyświndoliś przy tym ze głowa mała
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
dziadkowie Bartka maja dwa różne jeden to limuzyna czyli tak zwykły a drugi taki wyjęty z amerykańskich filmów
wiecie szczota z silnikiem na ziemi długa rączka z workiem wystaje z niego (nie wiem jak moge jeszcze bardziej opisać)Fotki później jak kabelek od telefonu się znajdzie>
odkurzacze te leżą na ziemi a mały po nich łazi wyciąga sznó to naciska przycisk i sznu mu ucieka wchodzi na nie przepełza po nich
no mówie wam bomba może tak całymi dniami( babcia która znim zostaje i dziadek skrupulatnie to wykorzystują) a jeszcze ja mu isę włączy ten odkurzacz to warjuje
normalnie żadne zabawki nie istnieją już dla niego
a tak się potrafi wyświndoliś przy tym ze głowa mała
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
reklama