reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ulubione zabawki naszych brzdąców

co przyniósł mikołaj:
oczekiwanie na mikołaja z kuzynami
oczek9lq.jpg

dostałam słonia grajacego
mik12hm.jpg

mik24ed.jpg

reklama
u nas hitem ostatniego miesiąca był łańcuszek taki od smoczków canpola
Bartuś nigdzie się bez nigo nie ruszał
a na Mikołaja dostał zestaw plastikowych instrumentów do grania

a hiten tymczasowym jest piłka taka plazowa
i wyglada to mniej wiećej tak mąż trzyma go za rączki on biega tak biega za piłką
i ją kopie wyglada to super

Ostatnio Melka przerodziła sie w odkurzacz zbiera i oglada małe paproszki okuszeczki niteczki i wszystko co malutkie ::) a potem wiadomo do buzi i nie mozna jej zostawic samiutkiej na chwilke :p hitem jest teraz szopka pod choinka bo jest na niej mech i sianko w srodku po prostu cool 8) ;D

U nas najlepszymi zabawkami są te co można popchać i pochodzić przy nich. A zaczęło się od pudła po odkurzaczu!!! Teraz jest rowerek, krzesła i kosz wikllinowy z Ikea. A tak swoją drogą to jakie podobne rzeczy nasze dzieci lubią były: pampersy, chusteczki do pupy, te zabawki z płatków śniadaniowych, dmuchana plażowa piłka, bąk- aż się popsuł, garnki i miseczki.
A teraz piloty, telefony, kabelki, wtyczka telefonu, regał z książkami, wieża, komputer-wiem którym przyciskiem trzreba włączyć.

Magdbig pisze:
garnki i miseczki.
A teraz piloty, telefony, kabelki, wtyczka telefonu, regał z książkami, wieża, komputer-wiem którym przyciskiem trzreba włączyć.

komputer stoi za wysoko
na razie ::)
ale cała reszta się zgadza ;D

a u nas zapanowała era odkurzaczy

dziadkowie Bartka maja dwa różne jeden to limuzyna czyli tak zwykły a drugi taki wyjęty z amerykańskich filmów
wiecie szczota z silnikiem na ziemi długa rączka z workiem wystaje z niego (nie wiem jak moge jeszcze bardziej opisać)Fotki później jak kabelek od telefonu się znajdzie>
odkurzacze te leżą na ziemi a mały po nich łazi wyciąga sznó to naciska przycisk i sznu mu ucieka wchodzi na nie przepełza po nich
no mówie wam bomba może tak całymi dniami( babcia która znim zostaje i dziadek skrupulatnie to wykorzystują) a jeszcze ja mu isę włączy ten odkurzacz to warjuje
normalnie żadne zabawki nie istnieją już dla niego
a tak się potrafi wyświndoliś przy tym ze głowa mała
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Agula u mnie jak odkurzam to Mela pełznie za odkurzaczem i chce sie bawic nim ;D strasznie lubi kabelek ale sie boje zeby go czsem nie przegryzła bo by było wtedy ::)

reklama
Do góry