reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ulubione zabawki naszych brzdąców

Aniu, my też mamy zebrę, ale żyrafa ZDECYDOWANIE lepsza... jak jej nie ma w pobliżu, to mikołaj od biedy zadowoli się zebrą, ale jak jest.. oooohhhh co się wtedy dzieje !!! ;D

reklama
u nas obowiazkowo musi byc "Różowy Hipoptam" ;)
dsc006372hh.jpg

no i nie obejdzie sie bez pudełka od "dupnych chusteczek" ;D (jak go przewijam to musi dzierżyć w lapkach to pudełko, bo inaczej go nie p ::)
dsc006400md.jpg

zestaw codzienny tę żołtą hantelkę (kość) kupiłam w sklepie zoologicznym ;D-jakis czas temu fajnie piszczała, ale Jaś wcisnął do srodka ten gwizdek i teraz tylko można ja gryźć (ale to tez wystarczy) ;)
dsc006580xc.jpg

odkrycie ostatnich tygodni!!!
a mi sie przypomina poród...i skurcze, ktore na takiej pilce potęgowałam ::) ::) ::)
dsc006593hw.jpg

ale wiecie co, mysle o kupieniu Jaskowi bardziej "ambitnych" zabawek, bo on sie tymi juz nudzi, a jak bylismy na tej imprezce u znajomych (oni maja rocznego bobasa) to jas oszalam na punkcie jego zabawek: swiecaca grajaca gitara, baczek grający, swiecaca klawiatura komputera, no i wogole takie "starsze" zabawki...

buzka

majka dostała w spadku po kuzynie takie wciskane, świecące i grające zabawki. Jak jej dałam wypróbować, to...się popłakała.
Preferuje kuchenne przybory, torebki foliowe, smoki (nie ssie ich, tylko się nad nimi znęca dziąsełkiem), opakowania po różnych rzeczach, umyte, nieobrane jabłka i inne takie nie-zabawki.

A moi najchetniej bawia sie pampersami(oczywiscie tymi czystymi) i chusteczkami do pupci. Wielka frajda sa tez buciki ktore kupilam im na zime - az sie trzesa jak je widza

Brunek to by się brudnymi pampersami też chętnie bawił, tylko ta sztywna konserwatywna matka mu nie pozwala. I na husteczki też krzywo patrzy, a przecież takie smaczniutkie. Eh, życie. ;D

reklama
Do góry