reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ulubione zabawki naszych brzdąców

ooo, gazety jak najbardziej, tylko teraz rwanie zmieniło się w zjadanie ::) no i ostatnio Mikołaj nie bawi się gazetami...
no i pilot na porządku dziennym

reklama
sznurowadła, metki ze wszystkiego i też tasiemki z kokardek misi, komóra, pilot, gazety ;D
........... i po co naszym dzieciom zabawki kupować ;D

U nas "ciapanie" było na fali jakieś dwa tygodnie temu. :) Teraz uderzamy w pokrywki, miski, talerze i w co się da. Ale głównie penetrujemy otocznie.
A metki są fascynujące, o tak, w ogóle ostatnio wszystko co małe jest extra, na przykład kuleczka w grzechotce, po której można paluszkiem przesuwać...

maelcia bawi sie czym popadnie co ma podreka najbardziej lubi mnie ciagnac za włosy zawsze znajdzie jakis kosmyk i pociagnie. ostatnio fryzjerka sie mnie pytala czy mi włosy wypadaja a ja jej ze nie tylko melcia mi targa.
Bardzo lubi pampersy meteczki, kremy w tubce wszystko z reszta :laugh: ;D

Mikolajkowe prezenty:
prezentymikolajowe6zz.jpg

dzis kupiona wanka wstanka
wankawstanka2er.jpg

Martusiu! ale masz fajnego bączka! :) :) :)
pokażę ci jak się nim kręci... o tak!
bak5fm.jpg

bak16ew.jpg

a wanka wstanka jest super! ja mam podobną! tylko, że to nie kaczuszka a klown! ale kaczuszka jest fajniejsza!
Groszek

reklama
Takie sie to latwe wydaje, a mi jakos nie wychodzi :mad:
Ale cwicze wytrwale
Bede patrzec na te zdjecia i cie nasladowac.
Buziaki

Do góry