reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

reklama
poli ja też chcę zobaczyć Leosia :) super, że wszystko ok. Mam nadzieję, że na wizycie 31 stycznia mój Robercik zechcę buzię pokazać bo ostatnio się dupskiem wypiął i lekarz widział tylko jedno ucho i jedno jajko :D mówiłam lekarzowi, że jak następnym razem też tak się odwróci to niech mu zrobi zdjęcie tyłeczka to Robercikowi za parę lat pokażę jak się ładnie na nas wypiął :D

Poli- to super, ze wszystko jest super:-) a Ty pewnie masz zdecydowanie lepszy humor teraz kiedy zobaczylas Leosia i wiesz, ze wszystko ok:)
Cortina ladny zartownis Ci z Olusia rosnie:) ja mysle, ze to wysokie cisnienie to na widok tych literek i kacika ktore mu przygotowalas, tak mu sie spodobalo:)))

Gratuluję udanych wizyt kobietki..

Ja moją dzisiejszą opiszę tak: :wściekła/y::angry::crazy::no::baffled::dry::growl: !!

Gin przyjęła mnie na zasadzie: czego Pani tu chciała? .. zlekceważyła moje objawy, moje bóle, moje wszystkie dolegliwości, powiedziała, że nic mi nie poradzi i mam "sobie brać" apap a jak nie pomaga to trudno.. Czekałam 2 godziny i wizyta trwała 4 minuty ŁĄCZNIE Z BADANIEM NA FOTELU!!!! szyjka krótka, miękka..zamknięta. idę spać.

cortina u mnie jak byłam w szpitalu to ciśnienie młodego skakało od ok 110 do 230 i powiedzieli że to normalne bo zazwyczaj tak działo się podczas ruchów i jak to ordynator powiedział każdemu podczas wysiłku skacze tak ciśnienie:)

Orchidea co za babsztyl:wściekła/y: współczuję takiego traktowania:-(
Cortina u Ciebie widzę wizyta z przygodami:rofl2: dobrze że Oluś tylko tak straszył i wszystko jest w porządku!
Poli uspokojona? teraz wpatruj się w swojego syneczka i myśl tylko pozytywnie:-)

znów się położyłam i spać nie mogę..

na szczęście to była wizyta na NFZ i płacić za nią nie musiałam ale otwiera się nóż chociażby z tego względu, że mam dwie dość poważne choroby, które niekontrolowane w odpowiedni sposób mogą wpłynąć negatywnie na dziecko a większość z tych objawów, które mam teraz w przeszłości zwiastowały nawrót jednej z nich.. wszystko jej powiedziałam co do słowa, wszystko co ważne najważniejsze.. to mnie zlekceważyła i kazała brać apap.. i to się nazywa: LEKARZ GINEKOLOG-POŁOŻNIK PROWADZĄCY CIĄŻĘ. Niewazne, że żadne tabletki mi nie pomagają, nieważne że nie sprawdziła co z dzieckiem się dzieje... ch! strzela.

reklama
poli0105, super, że z Leosiem wszystko ok:tak:
Orchidea, nic tylko nakopać takiemu lekarzowi do dooopy. A co na Twoje dolegliwości mówi lekarz zajmujący się Twoimi chorobami? Może on coś pomoże. Czasem tak jest, że gin się nie zna na tych chorobach i nie przyznaje się do tego.

KTG wyszło ok, ruchy w normie, tętno w normie, czyli kamień z serca. W drugim szpitalu też wszystko ok, na oddział zgłaszam się 5 lutego a 6 lutego będzie cc, gdyby nadal mi skakało ciśnienie to oczywiście mam do nich przyjeżdżać i będą myśleć co z tym zrobić.

Do góry