reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U lekarza

Cortina. Ale przejścia! Dzielna jesteś, że Ci nerwy tudzież wody nie puściły ;)

Dziewczyny fajnie, że wiecie dokłądnie kiedy nastąpi rozwiązanie. A my tu reszta - nieświadome dnia ani godziny, echhh....

reklama
Cortina ale Ci żartowniś rośnie :)
ale Wam dziewczyny zazdroszcze że znacie termin przyjscia na świat Waszych dzieciątek, albo wiecie że na pewno będziecie mieć cesarkę tylko kwestia ustalenia terminu... też bym tak chciała... nie lubię takiej niepewności :/
eh a aj się dziś chyba z domu nie ruszę :/ przynajmniej nie do 15 póki mąż nie wróci, pod domem szklanka :/ na drodze dojazdowej lodowisko! wczoraj wieczorem wychodziliśmy z mężem na chwilę to mnie ze schodów sprowadzał a samochód na drodze tańczył :/ samochód który mogę wziąć stoi bez zadaszenia i cały jest oblany lodem! godzinę bym go skrobała :/ więc mam dziś dzień lenia, nawet obiadu nie gotuję :p a taką mi wczoraj anrobiłyście ochotę na pierogi z owocami! :angry:

dziewczyny doczekałyście się swoich kurierów??
ja wczoraj zapłaciłam za - uwaga - kuwetę dla kota ;) i dziś już stoi na swoim miejscu :] ale jaka ona jest ogroooomna :-D dwa razy większa od poprzedniej :-D bo nasza małpa jest duża i kuweta stoi bez drzwiczek, bo ogon jej przycinały :-D może chętniej będzie teraz do niej zaglądać i nie będzie wymuszać wypuszczania w środku nocy na pole :/

Cortina powaliłaś mnie swoją historią. Swoją drogą super, że wszystko się dobrze skończyło. Mały niezłego stracha Ci napędził, no ale co zrobić, charakter po mamusi, więc będziesz miała w domu wesoło jak już Oluś na świat wyjdzie:rofl2: W sumie ja w przyszłości też, skoro ma być moim zięciem:-D:-D

Cortina- dobrze że wszystko ok. Na mojej sali była tez dziewczyna 3 dni na obserwacji, bo na ktg tętno za wysokie. Ale poobserwowali i jest ok.
Tez tu z opowieści słyszałam, jak tętno było za wysokie, bo dzidzius fikał....i się zmęczył :)

Meldujemy się z moim małym sumo po wizycie:-p Uśmialiśmy się bo lekarz powiedział że jest tłusty:szok: Waga z usg 2901 g ale gin powiedział, że na bank waży ponad 3 kg, nawet ok 3,5:eek: Gin powieddział, że jedynie może się okazać, iż mam dużo wód, przez to taki wielki brzuch.. ale z usg wychodzi, że ich ilość jest prawidłowa. Mała franca ułożyła się buzią do moich plecoaw, więc trudno było zrobić fottkę, ale mam:-D oczy i nos ma po mnie, usta po tatusiu:-) Przepływy w normie, tętno 143/ min , pępowina trójnaczyniowa, łożysko prawidłowe- ale lekko zwapnione jakbym kiedyś paliła:baffled: Gin jednak uspokoił mnie, że wszystko jest ok, Twardnienie brzucha jest normalne w tym okresie.. uf. Nie mogę oczu oderwać od mojego przystojniaka hehe

Poli to pochwal się tym swoim przystojniakiem.:-) Super, że okazało się wszystko ok, chociaż się uspokoiłaś i mogłaś popodziwiać swoje maleństwo. Ja mam jutro wizytę to ciekawe ile moja mała będzie ważyć.:-) 3kg to już spory dzieciaczek:tak: Ale jak kochana rozpoznałaś po kim Twój Leoś ma oczy i nosek, a po kim buźkę:-D A nie straszył Cię gin, że urodzisz przed terminem, czy w Twoim przypadku bardziej prawdopodobne jest przenoszenie?;-)

Ostatnia edycja:
fotkę wrzucę wieczorem, mąż m laptop zabrał. Raczej przed czasem nie urodzę, dzidziol jest wysoko:tak:Ciekawe ile Twoja mała waży, mamy oodobny termin. Poznałam do kogo podobny, bo ma szeroki nos jak ja i pełne usta po mężu hehe

sorki za błędy, piszę z tableta:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry