reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U lekarza

reklama
oooo boze ale Eve poszalalas :szok::rofl2::eek:
brak GBS !
wyjety krazek !
sex z mezem !
no normalnie nie wiem czego ci w pierszej kolejnosci mam zazdroscic :rofl2::szok:

eve super wieści :-D to teraz możecie szaleć :-D
żeby mój małż był taki chętny na 'fikołki' (bo oczywiście tak tego teraz nie można nazwać :baffled: ) ostatnio stwierdził że ma blokadę :angry: :-(

he he :)
eve no wiem wiem...zwłaszcza,że mieliście tyle czasu zakaz :-p
swoją drogą czemu lekarka nie przepisała mu czegoś doustnie? ja jak miałam takie chocki klocki to M. od razu dostał tablety dojapkowe i smarowanie. A i miesiąc zakazu wtedy było...he he he bo ja miałam te durne globulki co tydzień...:confused2:

Teram mi narobiłaś ochoty na baraszkowanie, a znając życie to M.wróci padnięty i choćbym latała goła to prędzej się ze mnie będzie śmiał niż skuma...

Meldujemy się po wizycie- Mały waży 2600 wszystkie pomiary ok:-D Szyjka krótka ale jak na ten tydz. nie ma tragedi- do 1 lutego mam brać luteine i nospe a potem wszystko odstawić i niech się dzieje co chce:-D nawet sexik w końcu wchodzi w gre;-)
Pozostałym wizytującym gratuluje a szczególnie Eve- przyszalała z ilością dobrych nowin i jak nic czai się na puchar Prezes Cortiny:rofl2:

eve kochana używaj póki czas, bo za chwilkę znowu abstynencja:-D i jak chcesz ten puchar prezesa to się sprężaj bo Cię gonię:rofl2::tak:

Meldunek z wizyty: 3cm rozwarcia:szok: Ginek już dzisiaj chciał mnie do szpitala skierować, ale że ja nie do końca przygotowana, no i z moimi dziewczynkami chciałam się wyściskać, więc stawiam się jutro z rana. Ktg nie tragiczne, ale też do powtórzenia, Jasiek szalał to i tętno też, moje wyniki moczu mu się nie podobają, więc będą obserwować i jakieś badania robić, w razie "W" wywoływać. Sama wolałabym żeby się samoistnie rozkręciło, jakoś oksy do mnie nie przemawia:-p No i nie wiem czy to możliwe, że tak przybrał od ostatniej wizyty, ale z dzisiejszych pomiarów Jasiek ma 4042 g:szok: i na pewno chłopak:-D

Najlepszy tekst ginka podczas badania na fotelu: no jakby badał pierwiastkę to by stwierdził przy tym rozwarciu, że poród już się zaczął:-D

reklama
melduję po wizycie, że oznak zbliżającego się porodu brak... szyjka lekko skrócona i rozpulchniona, ale do porodu daleko, Mały nie taki mały, bo ok 3100 waży :szok: skierowanie do szpitala jest, na ktg też, więc od kolejnego tygodnia cotygodniowe wizyty w szpitalu...
płacicie za ktg?? u nas 20zł biorą... :eek:

Do góry