reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

eee nuda te wasze wizyty liczylam ze ktoras wroci z wiesciami "mam rozwarcie na 5 cm i w ciagu doby urodze" :-p:rofl2:

a tak na serio to fajnie ze u was fajnie ;-)
ja wizytuje w poniedzialek juz doczekac sie nie moge :-p

reklama
fafalka nie dosc ze z jednego miasta, to mamy podobna sytuacje....:-) mam nieodparte wrazenie ze sie spotkamy na porodowce ehhehe.

u mnie szyjka baaardzo krotka, glowka bardzo nisko...i cytuje"fajnie jakby malec poczekal ten tydzien minimum, ale na bank do terminu to on nie dotrzyma"
w sumie jak tylko w przyszlym tygodniu dokupie brakujace bambetle szpitalne to moge smyrac na porodowke, a co!byle nie wczesniej.
wymaz tez pobrany - oby wyniki byly ok:tak:
reszta wynikow rewelacyjnie ksiazkowa.zadnych bubli w krwi i siuskach.
tadam.
trzymam kciukasy za wasze wizytacje.

gratuluję udanych wizyt:tak::tak:

ja miałam wizytę wczoraj, żadnych oznak zbliżającego się porodu nie ma, dostałam skierowanie na planowe cc, więc jestem happy:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:, w przyszłym tygodniu podjadę do szpitala i ustalę termin, ale z tego co mówiła doktor to lubią robić cięcie jak jest zakończony 39 tc, więc wcześniej jak 5 lutego nie rodzę:-D:-D

reklama
Moja sąsiadka też miała planowaną cesarkę i tego samego dnia rano skurczy dostała, a cesarka umówiona na 9 godzinę. No ale zdążyli dojechać, a rozwarcie miała już na kilka centymetrów. :szok:

Do góry