reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U lekarza

eee nuda te wasze wizyty liczylam ze ktoras wroci z wiesciami "mam rozwarcie na 5 cm i w ciagu doby urodze" :-p:rofl2:

a tak na serio to fajnie ze u was fajnie ;-)
ja wizytuje w poniedzialek juz doczekac sie nie moge :-p

reklama
fafalka nie dosc ze z jednego miasta, to mamy podobna sytuacje....:-) mam nieodparte wrazenie ze sie spotkamy na porodowce ehhehe.

u mnie szyjka baaardzo krotka, glowka bardzo nisko...i cytuje"fajnie jakby malec poczekal ten tydzien minimum, ale na bank do terminu to on nie dotrzyma"
w sumie jak tylko w przyszlym tygodniu dokupie brakujace bambetle szpitalne to moge smyrac na porodowke, a co!byle nie wczesniej.
wymaz tez pobrany - oby wyniki byly ok:tak:
reszta wynikow rewelacyjnie ksiazkowa.zadnych bubli w krwi i siuskach.
tadam.
trzymam kciukasy za wasze wizytacje.

gratuluję udanych wizyt:tak::tak:

ja miałam wizytę wczoraj, żadnych oznak zbliżającego się porodu nie ma, dostałam skierowanie na planowe cc, więc jestem happy:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:, w przyszłym tygodniu podjadę do szpitala i ustalę termin, ale z tego co mówiła doktor to lubią robić cięcie jak jest zakończony 39 tc, więc wcześniej jak 5 lutego nie rodzę:-D:-D

reklama
Moja sąsiadka też miała planowaną cesarkę i tego samego dnia rano skurczy dostała, a cesarka umówiona na 9 godzinę. No ale zdążyli dojechać, a rozwarcie miała już na kilka centymetrów. :szok:

Do góry