reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

reklama
eve i wierz tu lekarzom:sorry: ale pomyśl że to wszystko z myślą o zdrowiu Kubusia, bo jeśli wynik gbs będzie pozytywny to już będą wiedzieć co robić w razie porodu, oczywiście trzymam kciuki żeby wynik był prawidłowy i akcja rozwinęła się sama raz dwa:-)

Grigri w takim razie odpoczywaj, by wytrwać do bezpiecznego terminu:tak:

Eve to ci numer !
a ja pol nocy braz ci polerowalam coby swiecil jak zloto Belli :-D

ide na ostatnia :szok: wizyte w poniedzialek, jestem tym faktem przerazona :eek:

Kurcze Eve - to ci numer zrobili, ale wsio dla dzieciaczka.

Cortina czemu ostatnia?

Umawiasz się na cc?

Ja to mam w planie ostatnia wizytę zaliczyć ok 38 tyg a wtedy już urodzić, ale znając życie i moje szczęście to jeszcze do 40-42 tyg się pokulam :-(

Aniu mysle ze sie umowie juz z doktorem, u nas CC rozwiazuja do 39 tyg. wiec niech mowi mi kiedy dyzuruje i ma chec mnie rozpakowac :rofl2:

Melduję się po wizycie :)
Szyjka w porządku, bez oznak skrócenia, cytologia i wszystkie wyniki wzorowe ;) USG szybciutkie, tylko zmierzył brzuszek żeby wykluczyć hipotrofię i sprawdził serduszko. Za dwa tygodnie kolejna wizyta, na której szczegółowe USG i wymaz :)

Barbhp - super,że wszystko jest ok.

Cortina- jak dla mnie jedyny + cesarki to taki,że dzień możesz sobie wybrać i się przygotować oczywiście o ile ciąża przebiega planowo jak u ciebie :-)

My wizytujemy 25 i jak mi lekarz nie powie,że mała ułożona główkowo to chyba się poryczę.

Jak waga i ułożenie będzie ok 3-3,5 kg to pierdziele nie tuczę Myszki tylko zamiast leżingu aktywne życie co by wyszła szybko he he

barbhp super wieści!!!!
Ania nie ma co planować, bo nawet aktywne życie może nie wygonić małej, jak stwierdzi, że to nie jej czas;-)

reklama
wieści z ostatniej wizyty:wszystkie wyniki mam idealne, wymaz na paciorkowca pobrany, ciąża donoszona i jak do 4 lutego nie urodzę to wtedy mam iść do szpitala na ktg

Do góry