fazerkamm
Fanka BB :)
niki w którym szpitalu rodzisz??
nice-girl tutaj taxi na telefon nie jeżdżą :-) najwyżej po karetkę będę dzwonić..
nice-girl tutaj taxi na telefon nie jeżdżą :-) najwyżej po karetkę będę dzwonić..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w orłowskim,teraz tez będę tam rodziła. ogólnie personel bardzo miły i pomocny. z tego co się orientuję studentów tam pełno jest zawsze. sama miałam tam praktyki.Aninaa - gdzie rodziłaś, że taką widownię Ci zafundowali? Bo ja też z wawy i wolę wiedzieć, bo nie widzi mi się takie zbiegowisko ;-) Ja rodziłam co prawda na Starynkiewicza, gdzie oddział kliniczny, ale ani jednego studenta nie spotkałam, a leżałam tam tydzień, bo jeszcze wcześniej na patologii. Nie wiem czy miałam fuksa akurat czy nie męczą tak jednak Ci studenci. Albo może to było dlatego, że we wrześniu rodziłam, jeszcze zanim rok akademicki się zaczął.