Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pierwszy test zrobiłam właśnie 7 dni po zastrzyku ale liczyłam się z tym że będzie fałszywy. Nie mogłam się powstrzymać aby zobaczyć te magiczne dwie kreskiNie brałam nic. Pęcherzyki ładnie rosły u nas był problem w strzelenie się w ten "moment". Mój partner nie pracuje na miejscu. Często było tak że pecherzyk pękł a starania były za późno. Dlatego lekarz zdecydował się podać zastrzyk podczas zaplanowanego urlopu partnera
Testujesz jutro?Serdecznie gratuluję
Ja byłam na monitoringu w piątek 11.03. 2 pęcherzyki, zrobiłam sobie zastrzyk. Wczoraj kontrola owu. Potwierdzona. Biore duohaston. Jak myślicie kiedy mogę testować? Jutro będzie 7 dni od podania zastrzyku
Dzisiaj jest dzień 10. KusiTestujesz jutro?
Daj znać trzymam kciukiDzisiaj jest dzień 10. Kusi
Ale boje się rozczarowania...
Chyba podjadę na krew w tygodniu
Dziękuję, ale jakoś tak za dużo czytam, analizuje, cały internet w telefonie zużyłam... Nie wydaje mi się żeby się udało... Nie chce się nastawiaćDaj znać trzymam kciuki
Bardzo mi przykro, powtórz za 2 dni dla pewności, a jeśli nadal będzie negatywny to nie trać nadziei będzie dobrze! PozdrawiamTest negatywny... Dzisiaj jest 9 dzień od owu a 12 od podania ovitrelle...
Sorki 12 dzień od ovitrelle. Dopatruje się wszystkich objawów... Muszę trochę wyluzować. Ostatnio test dopiero wyszedł pozytywny tydzien po dacie kiedy miała być @Bardzo mi przykro, powtórz za 2 dni dla pewności, a jeśli nadal będzie negatywny to nie trać nadziei będzie dobrze! Pozdrawiam