reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciążowy , zarys drugiej kreski

A ja nie rozumiem osób które nie rozumieją prostego pytania.
Zapytala czy widać kreskę.
Nie prosiła o dobre rady idź na betę, powtórz w terminie @, czy cokolwiek innego.
Są dziewczyny które latają na krew od razu, są takie którym wystarczy tylko test. Więc nie rozumiem po co ta dyskusja.
Zapytała bo od tego jest forum a Wy szukacie...

Daj już spokój, bo to bez sensu. Dziewczny tłumaczyły juz autorce

reklama
Nie prosiła o dobre rady idź na betę, powtórz w terminie @, czy cokolwiek innego.
Są dziewczyny które latają na krew od razu, są takie którym wystarczy tylko test. Więc nie rozumiem po co ta dyskusja.
I dostała odpowiedzi różne. Po czym nadal zgłaszała wątpliwości. Więc dostała poradę, żeby się udać na betę. Skoro robi ileś testów i ich wyniki są wątpliwe, nawet dla niej, na żywo to skąd my mamy wiedzieć? Chyba logiczne, że w takiej sytuacji się idzie na betę... A nie oczekujemy, że wyciągniemy kryształową kulę lub weźmiemy fusy i wywróżymy. A może się mylę?

Skoro autorka sama nie widzi kreski to tym bardziej nie zobaczą jej obce osoby przez zdjęcie w internecie [emoji2370]

I dostała odpowiedzi różne. Po czym nadal zgłaszała wątpliwości. Więc dostała poradę, żeby się udać na betę. Skoro robi ileś testów i ich wyniki są wątpliwe, nawet dla niej, na żywo to skąd my mamy wiedzieć? Chyba logiczne, że w takiej sytuacji się idzie na betę... A nie oczekujemy, że wyciągniemy kryształową kulę lub weźmiemy fusy i wywróżymy. A może się mylę?
Chyba jednak takie były oczekiwania, teraz my jesteśmy okrutne.

Owszem, zgadzam się ze są osoby które czekają az ktoś powie ze pozytyw a nic nie widać.
Ale nie nam oceniać.
Skoro odpowiedzi zostały wyczerpane to dla mnie byłby to koniec tematu a nie drążenie dalej..

Każdy ma prawo wypowiadać swoje zdanie, tak jak napisałaś to jest forum. Wystarczająco jasno opisałam swoj punkt widzenia i nikogo w nim nie obrażam. A jeśli ty tego nie rozumiesz to trudno
Zauwazylam że Ty bardzo sie udzielasz i dużo dziewczyn dostało już od ciebie komentarz że nic nie rozumieją.......

reklama
Owszem, zgadzam się ze są osoby które czekają az ktoś powie ze pozytyw a nic nie widać.
Ale nie nam oceniać.
Skoro odpowiedzi zostały wyczerpane to dla mnie byłby to koniec tematu a nie drążenie dalej..

Z tego co kojarzę to Ciebie nie raz ktoś prosił o zakończenie wątku a bylas wiele razy nie mila dla kogoś z byle powodu, a tu nikt taki nie jest. Uzmysławia młodej kobiecie co robic

Do góry