reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test Ciążowy

reklama
Mój pierwszy cykl. Staramy się równo rok 🙂
Ooo, to tak jak ja 😀 też staram się rok, dzisiaj wzięłam ostatniego Aromka i w sobotę idę na monitoring i pewnie też dostanę ovitrelle. Wcześniej po odstawieniu antykoncepcji rok temu w ogóle nie miałam owulacji. Mam nadzieję, że teraz ta stymulacja coś da. Dałaś mi nadzieję, trzymam kciuki za Ciebie. Daj znać jak beta ❤️

Ooo, to tak jak ja 😀 też staram się rok, dzisiaj wzięłam ostatniego Aromka i w sobotę idę na monitoring i pewnie też dostanę ovitrelle. Wcześniej po odstawieniu antykoncepcji rok temu w ogóle nie miałam owulacji. Mam nadzieję, że teraz ta stymulacja coś da. Dałaś mi nadzieję, trzymam kciuki za Ciebie. Daj znać jak beta ❤️

Mam podobną sytuację. Kilka lat brałam tabletki antykoncepcyjne. Moja znajoma przy dwóch ciążach miała podawany zastrzyk ovitrelle i udało się za pierwszym razem :) miałaś dodatkowe badania ? U nas partner był kierowany na badanie nasienia które wszyło w normie.
Pierwsze pół roku staraliśmy się na podstawie moich obserwacji i aplikacji.
Po kilku nieudanych próbach miałam monitorowana owulacje przez usg.

Ostatnia edycja:
Mam podobną sytuację. Kilka lat brałam tabletki antykoncepcyjne. Moja znajoma przy dwóch ciążach miała podawany zastrzyk ovitrelle i udało się za pierwszym razem :) miałaś dodatkowe badania ? U nas partner był kierowany na badanie nasienia które wszyło w normie.
Pierwsze pół roku staraliśmy się na podstawie moich obserwacji i aplikacji.
Po kilku nieudanych próbach miałam monitorowana owulacje przez usg.
Kurcze, chyba nic nie odpisałaś 😅

Kurcze, chyba nic nie odpisałaś 😅
A nie, jednak już widze, pokazywało mu tylko dwa razy zacytowana moją odpowiedź 🙈
Badania mam w normie, lekko podwyższona prolaktyne, ale biorę bromocorn. Monitoringi pokazywały brak owulacji i dlatego biorę Aromek. A bralas coś na stymulację?

A nie, jednak już widze, pokazywało mu tylko dwa razy zacytowana moją odpowiedź 🙈
Badania mam w normie, lekko podwyższona prolaktyne, ale biorę bromocorn. Monitoringi pokazywały brak owulacji i dlatego biorę Aromek. A bralas coś na stymulację?
Nie brałam nic. Pęcherzyki ładnie rosły u nas był problem w strzelenie się w ten "moment". Mój partner nie pracuje na miejscu. Często było tak że pecherzyk pękł a starania były za późno. Dlatego lekarz zdecydował się podać zastrzyk podczas zaplanowanego urlopu partnera 😀

reklama
Kochane odebrałam dzisiaj wynik ☺ beta hcg 303, 12
Trzymam kciuki za wszystkie 🥰
Serdecznie gratuluję 😊
Ja byłam na monitoringu w piątek 11.03. 2 pęcherzyki, zrobiłam sobie zastrzyk. Wczoraj kontrola owu. Potwierdzona. Biore duohaston. Jak myślicie kiedy mogę testować? Jutro będzie 7 dni od podania zastrzyku

Do góry