Mój pierwszy cykl. Staramy się równo rokA jeśli mogę zapytać, który to Twój cykl z ovitrelle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój pierwszy cykl. Staramy się równo rokA jeśli mogę zapytać, który to Twój cykl z ovitrelle?
Ooo, to tak jak ja też staram się rok, dzisiaj wzięłam ostatniego Aromka i w sobotę idę na monitoring i pewnie też dostanę ovitrelle. Wcześniej po odstawieniu antykoncepcji rok temu w ogóle nie miałam owulacji. Mam nadzieję, że teraz ta stymulacja coś da. Dałaś mi nadzieję, trzymam kciuki za Ciebie. Daj znać jak betaMój pierwszy cykl. Staramy się równo rok
Ooo, to tak jak ja też staram się rok, dzisiaj wzięłam ostatniego Aromka i w sobotę idę na monitoring i pewnie też dostanę ovitrelle. Wcześniej po odstawieniu antykoncepcji rok temu w ogóle nie miałam owulacji. Mam nadzieję, że teraz ta stymulacja coś da. Dałaś mi nadzieję, trzymam kciuki za Ciebie. Daj znać jak beta
Mam podobną sytuację. Kilka lat brałam tabletki antykoncepcyjne. Moja znajoma przy dwóch ciążach miała podawany zastrzyk ovitrelle i udało się za pierwszym razem miałaś dodatkowe badania ? U nas partner był kierowany na badanie nasienia które wszyło w normie.Ooo, to tak jak ja też staram się rok, dzisiaj wzięłam ostatniego Aromka i w sobotę idę na monitoring i pewnie też dostanę ovitrelle. Wcześniej po odstawieniu antykoncepcji rok temu w ogóle nie miałam owulacji. Mam nadzieję, że teraz ta stymulacja coś da. Dałaś mi nadzieję, trzymam kciuki za Ciebie. Daj znać jak beta
Kurcze, chyba nic nie odpisałaśMam podobną sytuację. Kilka lat brałam tabletki antykoncepcyjne. Moja znajoma przy dwóch ciążach miała podawany zastrzyk ovitrelle i udało się za pierwszym razem miałaś dodatkowe badania ? U nas partner był kierowany na badanie nasienia które wszyło w normie.
Pierwsze pół roku staraliśmy się na podstawie moich obserwacji i aplikacji.
Po kilku nieudanych próbach miałam monitorowana owulacje przez usg.
A nie, jednak już widze, pokazywało mu tylko dwa razy zacytowana moją odpowiedźKurcze, chyba nic nie odpisałaś
Nie brałam nic. Pęcherzyki ładnie rosły u nas był problem w strzelenie się w ten "moment". Mój partner nie pracuje na miejscu. Często było tak że pecherzyk pękł a starania były za późno. Dlatego lekarz zdecydował się podać zastrzyk podczas zaplanowanego urlopu partneraA nie, jednak już widze, pokazywało mu tylko dwa razy zacytowana moją odpowiedź
Badania mam w normie, lekko podwyższona prolaktyne, ale biorę bromocorn. Monitoringi pokazywały brak owulacji i dlatego biorę Aromek. A bralas coś na stymulację?
Super, gratulacje!Kochane odebrałam dzisiaj wynik ☺ beta hcg 303, 12
Trzymam kciuki za wszystkie
Dzień przed podaniem i w dniu podania zastrzyk robiła mi znajoma pielęgniarka bo to przypadło akurat w sobotęSuper, gratulacje!
A po podaniu zastrzyku kiedy się staraliście?
Serdecznie gratulujęKochane odebrałam dzisiaj wynik ☺ beta hcg 303, 12
Trzymam kciuki za wszystkie