reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pozytywny test ciążowy i wystąpienie krwawienia

A nadal masz czerwone krwawienie?
Teraz już nie czerwone tylko brązowe plamienie jak na końcówce miesiączki no i ból brzucha się utrzymuje. Mówiłam o tym wszystkim pani doktor. Powiedziała że wszystko wygląda tak jakby wystąpiła normalna miesiączka.

reklama
Teraz już nie czerwone tylko brązowe plamienie jak na końcówce miesiączki no i ból brzucha się utrzymuje. Mówiłam o tym wszystkim pani doktor. Powiedziała że wszystko wygląda tak jakby wystąpiła normalna miesiączka.
I jak Twoje nowe wyniki HCG? Mi też tak lekarka mówiła (czym mi podpadła, bo to bagatelizowanie ciąż biochemicznych i wczesnych poronień).

Zrobiłam dzisiaj badania i na razie jest tylko wynik progesteronu- 1,14 beta jeszcze w realizacji. Plamienia znowu przeszły w krwawienie i boli brzuch, nie jest to jakiś silny ból ale boli prawie cały czas, mam wrażenie że bardziej z lewej strony ale już sama nie wiem czy sobie tego nie wkręcam

Zrobiłam dzisiaj badania i na razie jest tylko wynik progesteronu- 1,14 beta jeszcze w realizacji. Plamienia znowu przeszły w krwawienie i boli brzuch, nie jest to jakiś silny ból ale boli prawie cały czas, mam wrażenie że bardziej z lewej strony ale już sama nie wiem czy sobie tego nie wkręcam
Progesteron 1.14 to mocno źle :/
Daj znać jak beta

reklama
Witam Was drogie panie, zrobiłam jeszcze jedno badanie beta hcg, spadło do 13,5, byłam też na wizycie kontrolnej u ginekologa i wychodzi na to że była to ciąża biochemiczna...

reklama
Do góry