reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pozytywny test ciążowy i wystąpienie krwawienia

reklama
Kurde no to co to za lekarz, że mówi że nie ma szans na zdrową ciążę w tym przypadku. Mówiła że jest prawdopodobieństwo ciąży pozamacicznej ale według niej dostałam normalnej miesiączki. Nie kazała tak często badać bety tylko dopiero za tydzień.

Kurde no to co to za lekarz, że mówi że nie ma szans na zdrową ciążę w tym przypadku. Mówiła że jest prawdopodobieństwo ciąży pozamacicznej ale według niej dostałam normalnej miesiączki. Nie kazała tak często badać bety tylko dopiero za tydzień.
Wtedy beta powinna spasć, a Tobie urosła.

Kontroluj bete co 2-3 dni i trzymaj reke na pulsie. Jak sama o siebie nie zadbasz to nikt tego nie zrobi.

A jak się okaze, że cały czas rośnie i dopiero dowiesz się o tym za tydzień ?
Lepiej Teraz sprawdzić.

reklama
Do góry