reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
To ja dopiero mam cyrki z plamieniami. Schudłam 55 Kg w rok i myślę że to od tego ale żaden lekarz nie dał na badania. W kwietniu okres 22 , potem koniec i po tygodniu plamoenia trwajace dwa tygodnie. Żaden lekarz nie wie od czego ani nic. Dał mi lekarz luteine na zatrzymanie plamien i miałam po 10 dniach brania luteiny dostać okres, którego nie było. Ciąży niestety też nie a staramy się już 9 miesięcy. W maju okresu nie było. W czerwcu byl nA czas co mnie mocno zdziwiło. Mamy lipiec od ponad tygodnia znowu mam plamienia , zaczęły się zaraz po owulacji trwaja do teraz a właściwy okres za dwa dni. Boli mnie w podbrzszu, aż czasami pali. Żaden lekarz nie kazał zrobić badań hormonalnych, wszyscy twierdzą że wszystko ok. Nikt sie nie zaibteresow tym ze schudłam połowę własnej masy ciała i ze to może od tego. Także ja szukam pomocy dalej bo chce miec dziecko. Zrobię dziś test bo martwi mnie ten ból brzucha.
Elenna
Fanka BB :)
Natalia strasznie mi przykro
Dobrze przynajmniej, że wiesz już co się dzieje, a skoro sama się oczyściłaś to nie bd musieli przerywać starań (oczywiście po uzgodnieniu z ginekologiem). Mi się po poronieniu udało odnosić ciążę bez większych komplikacji ( z tym, że po zabiegu musiałam mieć 3 miesiące przerwy).
Czarnuszka a badania hormonalne?
Dobrze przynajmniej, że wiesz już co się dzieje, a skoro sama się oczyściłaś to nie bd musieli przerywać starań (oczywiście po uzgodnieniu z ginekologiem). Mi się po poronieniu udało odnosić ciążę bez większych komplikacji ( z tym, że po zabiegu musiałam mieć 3 miesiące przerwy).
Czarnuszka a badania hormonalne?
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Elena chodzę co miesiąc do ginekologa, każdy twierdzi że wszystko ok i nikt nie wie dlaczego tak sie dzieje a o badaniach nikt nic nie mówi
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Natalia strasznie mi przykro[emoji177][emoji29][emoji29][emoji29] jestem z Tobą sercem
reklama
Elenna
Fanka BB :)
A może warto zmienić lekarza?Elena chodzę co miesiąc do ginekologa, każdy twierdzi że wszystko ok i nikt nie wie dlaczego tak sie dzieje a o badaniach nikt nic nie mówi
Ja też jak poroniłam to mi lekarka niestworzone chyba rzeczy naopowiadała , a jak się okazało mam problemy z tarczycą i to mi rozregulowało wagę i miesiączki.