To że potwierdził ciążę, to jestem w stanie uwierzyć. Ale skąd tętno bez zarodka?U mnie potwierdził bez zarodka ale było widać tętno. Zarodek było widać tydzień później już wyraźnie
reklama
Mama23?????
Fanka BB :)
ale było cokolwiek widać. Na podstawie samego pęcherzyka nie potwierdza się ciąży jeszcze bez bety z krwiU mnie potwierdził bez zarodka ale było widać tętno. Zarodek było widać tydzień później już wyraźnie
Mama23?????
tez miałam rozkmine ale wydaje mi się że może jej się pomyliłoNo większej głupoty nie czytałam. Było tętno ale bez zarodka
Asiaxz
Tak był pęcherzyk i uwidocznione tętno ale nie było widać zarodkaNo większej głupoty nie czytałam. Było tętno ale bez zarodka
Mama23?????
cofam słowa. Myślałam że źle napisałaś. Jak nie ma zarodka to nie ma serca . To co piszesz nie ma sensuTak był pęcherzyk i uwidocznione tętno ale nie było widać zarodka
Asiaxz
Ja się wtedy nie znałam na tym. Mówię tylko co mi lekarz przekazałcofam słowa. Myślałam że źle napisałaś. Jak nie ma zarodka to nie ma serca . To co piszesz nie ma sensu
Mama23?????
to musiał być zarodek ale mega mały. ( ja miała kropeczkę dosłownie która miała już uderzenia serduszka ) ale zarodek musial być bo bez tego nie byłoby tetnaLekarz powiedział że właśnie na następnej wizycie już będzie bardzo widoczny. wypisał mi kartę ciąży właśnie na podstawie tego tętna
reklama
Asiaxz
No zapewne tak by było może nieprecyzyjne się wyraził może mu chodziło że nie ma jeszcze wyraźnie widocznego zarodka tak to była właśnie taka kropeczka ale już tętno było widaćto musiał być zarodek ale mega mały. ( ja miała kropeczkę dosłownie która miała już uderzenia serduszka ) ale zarodek musial być bo bez tego nie byłoby tetna