bleucoco
Fanka BB :)
Zapytaj się lekarzaMam wynik już i wynosi poniżej 2,30
Więc skoro to nie ciąża to skąd to krwawienie po okresie..?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapytaj się lekarzaMam wynik już i wynosi poniżej 2,30
O jaką pomoc prosisz? Ocenę twojego stanu zdrowia przez internet?Dziewczyny to znowu ja...Bardzo proszę o pomoc bo ginekologa mam dopiero w sierpniu wizytę.. miałam miesiączkę skąpą tego 14 lipca i trwała te 5-6 dni a dziś pojawiły się bóle miednicy i pojawiło się delikatne krwawienie z żywą krwią i dużym skrzepem, a później trochę brązowe plamienie i brązowy śluz. Co to może oznaczać bardzo się boję....Mam pcos i niedoczynność tarczycy. Zrobiłam dziś beta hcg z krwi i czekam na wynik...
Czy to jakieś krwawienie okołoowulacyjne albo owulacyjne? A może to ze względu zaburzeń hormonalnych? Tak strasznie się boję... proszę o pomoc...
Mam wynik już i wynosi poniżej 2,30
Daruj sobie.Ahh, przeczyłam cały wątek i skomentuje tylko - ŚMIECHU WARTE
Trolling wjechał tutaj nieźle. Gdybym była na bieżąco to bym napisała swoje konkretnie zdanie