_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Ewelia , mary_mary i kasiiulka cieszę się z dobryc wyniczków....
oby tak dalej szło
oby tak dalej szło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny, mocz do analizy musi być z nocy, czy można zapełnić kubeczek kiedykolwiek?
zapomniałąm dziś rano i mocz z nocy jest już nie do odzyskania
Teoretycznie tak. Chodzi o to, ze jest bardziej skondensowany, ale w moim przypadku min 6godzin to niemozliwe . Ja w nocy wstaje min1-2razy, ostatni ok 4rano, a potem ok 7 robie probke i tyle, nie da sie inaczejmusi "odlezec" w pecherzu co namniej 6h bez "namaczania" czyli dodatkowego picia dlatego daje sie z nocy, bo w dzien to srednio mozliwe
Najwaznijsze, ze maluszek zdrow, duzy i wszystko jest dobrze. Ja mam wizyte za tydzien w czwartek to dowiem sie, czy mam odstawic fenoterol a brac cos innego, i wtedy dam znac.A ja bylam wczoraj na wizycie. Maly wazy 2580 i ginka powiedziala, ze do 4kg juz nie zdarzy urosnac (mam nadzieje, bo mialam obawy, ze bedzie wielkim paczkiem:-)). Wszystkio z malym jest ok, ulozony glowka do dolu. Szyjka macicy nadal 3,5cm. Lekarka kazala odstawic mi aspargin i fenoterol a kazala brac do 37 tygodnia luteine. Czy ktoras z was tez nagle teraz ma luteine brac? Troche mi sie to dziwne wydaje...
w nocy też ;-)musi "odlezec" w pecherzu co namniej 6h bez "namaczania" czyli dodatkowego picia dlatego daje sie z nocy, bo w dzien to srednio mozliwe