reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Okres jednak przyszedł. O infekcji mówiłam i że nawróciła (prawdopodobnie z mojej winy bo poprzednio przerwałam branie furaginy) i jutro ma pani doktor postanowić czy transferuje my w tym miesiącu czy nie ale położna mówi że raczej na 99 procent tak
No to super, to może przez to. Dostaniesz nawet ta jedna tabletkę i po zapaleniu. Trzymam kciuki za transfer :)

reklama
Dziewczyny czy wy z prolutexem miałyście też tak, że wczorajsze zaszczyki ani śladu dzisiaj juz dwa bolesne miejsca. To normalne? Może są dobre miejsca gdzie kluc...
@Lea2022 podziwiam twoje dawki i ilości zastrzyków...

No tak, a Ty kiedy się wybierasz?
W ogóle to jak się czujesz?
Dziewczyny czy wy z prolutexem miałyście też tak, że wczorajsze zaszczyki ani śladu dzisiaj juz dwa bolesne miejsca. To normalne? Może są dobre miejsca gdzie kluc...
Ja Prolutex dostałam pierwszy raz i sam zastrzyk jest do przeżycia ale po zrobieniu go miejsce przez cały dzień jest bolesne... Nie robią się siniaki ale odczuwam dyskomfort:(

@Motylkowa! Kiedy planujesz testować?
Od przedwczoraj 🤣 ja miałam ovi więc chciałam sprawdzić kiedy zejdzie. I od wczoraj mam ujocienie 🥹 dzisiaj na dwóch różnych testach znowu bardzo blade kreseczki się pojawiły. Więc zaraz wstaje i jadę na betę. 🙏🥹🤞

A Ty jak?

Załączniki

• IMG_5634.jpeg
    IMG_5634.jpeg
    340,3 KB · Wyświetleń: 77
Tak, niestety prolutex w miejscu wkłucia zostawia taki bolący podskórny guzek :/ nie muszę pamiętać z której strony dzień wcześniej robiłam zastrzyk bo przez cały dzień przy lekkim zgięciu od razu boli 😫

Tak, niestety prolutex w miejscu wkłucia zostawia taki bolący podskórny guzek :/ nie muszę pamiętać z której strony dzień wcześniej robiłam zastrzyk bo przez cały dzień przy lekkim zgięciu od razu boli 😫
Ja mam rano i wieczorem zastrzyk i ten wieczorem co zrobiłam już go nie ma a ten co robiłam rano dalej jest i boli ;/

reklama
Do góry