reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża pozamaciczna, leczenie metotreksatem

reklama
może się boją że wysoką to bete masz i że będą Cię musieli operować na cito z otwarciem jamy brzusznej. Ale najlepiej zapytaj na obchodzie bo być może decyzje pozostawią Tobie.
Generalnie powiedzieli że dostałam dużą dawkę, dlatego jeśli beta jutro nie spadnie to od razu robią tego samego dnia laparoskopię. Beta jak przyszłam we wtorek miała 1800 dostałam zastrzyk i dzisiaj beta 2400… jeszcze będą robić jutro więc czekam na tą spadającą będę :(

Generalnie powiedzieli że dostałam dużą dawkę, dlatego jeśli beta jutro nie spadnie to od razu robią tego samego dnia laparoskopię. Beta jak przyszłam we wtorek miała 1800 dostałam zastrzyk i dzisiaj beta 2400… jeszcze będą robić jutro więc czekam na tą spadającą będę :(
Ja dostałam dwie dawki po 50mg

Każdy szpital robi inaczej ale myślę, że powinni jeszcze poczekać do soboty albo pomyśleć nad drugą dawka dopóki jajowód nie pęknął a jestem pod stałą obserwacją.
Robią ci OB i CRP ?

reklama
Do góry