Patka2207
Fanka BB :)
A wiedza w którym miejscu jest ? I jak duże ?Właśnie dlatego dziwię się dlaczego drugiej dawki nie chcą mi dać tylko od razu laparoskopię i usuwanie jajowodu..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wiedza w którym miejscu jest ? I jak duże ?Właśnie dlatego dziwię się dlaczego drugiej dawki nie chcą mi dać tylko od razu laparoskopię i usuwanie jajowodu..
No właśnie wiedzą w którym miejscu, jakie duże to nie mam pojęcia bo ze stresu to zapominam,l nawet jak się nazywam.A wiedza w którym miejscu jest ? I jak duże ?
może się boją że wysoką to bete masz i że będą Cię musieli operować na cito z otwarciem jamy brzusznej. Ale najlepiej zapytaj na obchodzie bo być może decyzje pozostawią Tobie.Właśnie dlatego dziwię się dlaczego drugiej dawki nie chcą mi dać tylko od razu laparoskopię i usuwanie jajowodu..
Generalnie powiedzieli że dostałam dużą dawkę, dlatego jeśli beta jutro nie spadnie to od razu robią tego samego dnia laparoskopię. Beta jak przyszłam we wtorek miała 1800 dostałam zastrzyk i dzisiaj beta 2400… jeszcze będą robić jutro więc czekam na tą spadającą będęmoże się boją że wysoką to bete masz i że będą Cię musieli operować na cito z otwarciem jamy brzusznej. Ale najlepiej zapytaj na obchodzie bo być może decyzje pozostawią Tobie.
Ja dostałam dwie dawki po 50mgGeneralnie powiedzieli że dostałam dużą dawkę, dlatego jeśli beta jutro nie spadnie to od razu robią tego samego dnia laparoskopię. Beta jak przyszłam we wtorek miała 1800 dostałam zastrzyk i dzisiaj beta 2400… jeszcze będą robić jutro więc czekam na tą spadającą będę
Ja dostałam dwie dawki po 50mg
Kochane, jestem po laparoskopii niestety beta wzrastała a dostałam już krew przy miednicy w środku więc musieli działać! Ale nie usunęli jajowodu bo okazało się że jest w stanie idealnym Także teraz już jestem po i kuruje się powolutkuCoś więcej wiesz ? Czy czekasz na wyniki
to dobrze szybkiego powrotu do zdrowiaKochane, jestem po laparoskopii niestety beta wzrastała a dostałam już krew przy miednicy w środku więc musieli działać! Ale nie usunęli jajowodu bo okazało się że jest w stanie idealnym Także teraz już jestem po i kuruje się powolutku