Hej, bardzo cieszylabym sie, jakbys mogla do mnie wpasc, ale do Teheranu masz raczej spory kawalek.... Szkoda. Ale dzieki za cieple mysli i modlitwy za nas.
Co do usg 3d to ja mialam miec w czwartek, ale nie dalo sie... Za niski poziom wod plodowych - nic nie byloby widac. Podobno w tej ciazy juz raczej sobie takiego usg nie zrobie. I choc gotowa bylam wydac 100$ to Viki woli pozostac w dwumymiarze.... Za to kazdy lekarz, ktory robi mi usg najpierw mowi : sliczna dziewczynka.... Az smiac mi sie chce, ale to juz 4 raz jak to slysze....
oj...jak by ak bylo mozliwe na klasniecie rekoma..to bym sie nawet nie zastanawiala i wpadla na kawke i ciastkoja za pierwszym 3 d zaplacilam tylko 45euro-poniewaz niezbyt moja dzidzia chciala sie pokazac...tak raczej z profila raz tylko udalo nam sie zobaczyc...takze jestem spokojna bo widzialam ucho..nosek...oczko...hihihi...no ale niestety lekarz nie potrafil sie okreslic co do stu procentowej pewnosci plci dzidziusia...a tez bym chciala wkoncu uslyszec ze to dziewczynka...hihih:-)ok..ok...chlopiec tez moze byc;-)no i dlatego boje sie ponownie wydawac pieniadze na cos ..co nie da mi satysfakcjiale jakbym ich tak miala za wiele...to napewno100procent bym juz byla umowiona na kolejna wizytejeszcze sie nad tym zastanawiam..moze jeszcze zmienimy zdanie co do 3 d
oj dziewczyny...co z wami sie porobilo???moze to przez te upaly czy co...teraz to najwiecej na frum o skrocaniu sie szyjekaz sama w to nie wierze....trzymajcie sie cieplutko i dbajcie o siebie jak tylko jest mozliwe...
pozdrowionka