reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

jeszcze jutro, pojutrze i nastepny dzien to wizyta :D
Kam ale ty i tak chyba czesciej do gin chodzisz? ja do mojej na razie raz w miesiacu :( wiec juz usycham za widokiem bobaska :))))

achh ja to mialam dopiero 1 USG w 13tyg wiec troche sie naczekalam na polowkowe. Niestety ostatnie w Anglii, ale czeka mnie jeszcze USG 3D w Polsce :-D:-D:-D

Gratuluję dzieciaczków zdrowiutkich :-D

Widzę, że dużo z nas ma usg na piątek 11 lipca. Ja też :cool2: I o niczym innym wprost nie myślę, tylko o tym usg. Nawet mam sny na ten temat.....:sorry2: Teraz już mi raczej nikt nie powie, że dziecko za małe, bo będzie równo 21tyg :tak:

Martus piatek jest 10lipca wiec sie nie pomyl hehe :-):-) Ja mam codziennie sny o USG, ciazy i juz nowonarodzonym maluszku. Heh zawsze jest dziewczynka. Zobaczymy czy sie spelni :-):-):-)

reklama
cieszę się że wszystko u Was dobrze na badaniach:tak:

ja teraz czekam na kontrolę na 16 lipca

najlepsze jest to że mój mąż twierdzi że tej naszej córeczce jeszcze jajeczka wyskoczą :-Di będzie facet:-D

cieszę się że wszystko u Was dobrze na badaniach:tak:

ja teraz czekam na kontrolę na 16 lipca

najlepsze jest to że mój mąż twierdzi że tej naszej córeczce jeszcze jajeczka wyskoczą :-Di będzie facet:-D
No ja na razie nie pozbywam się chłopięcych rzeczy bo też nie do końca jestem przekonana, czy jednak córuni coś nie wyrośnie.........:wink:

Podobno sny się sprawdzają na odwrót: może będziesz mieć synka :-D

hehehe wszystko mozliwe :-) Mi sie zreguly sny sprawdzaja. Wogole jak sobie cos wymarze to zreguly sie spelnia. Tak juz bylo z moim K. Chcialam zeby zostal moim mezem jakies 7 lat temu i jeszcze tylko 10 dni i sie spelni. Chcialam szybko skonczyc szkole i otowrzyc wlasny salon i mam heh no i chcialam zajsc w ciaze szybciutko i tez sie udalo. Moze to zbieg okolicznosci ale ja tam sobie w to wierze hehe
Kalendarz chinski tez pokazuje dziewuszke. Zobaczymy a jak bedzie chlopczyk to bedzie synus mamusi :-):-):-)

No to szczęściara z Ciebie! W takim razie życzę córeczki :-) Mi się sprawdziło z tego chińskiego kalendarza :tak:

gratulacje dla wszystkich mamusiek po wizycie u gina. Ja miałam iść jutro ale mam przyjść dopiero w piątek. Nie byłam już miesiąc u gina i nie mogę się doczekać :)) dzisiaj umówiłam się na usg 3d w Krakowie na 1 sierpnia, to będzie 24 tydzień więc będzie wszystko dokładnie widać. Jestem ciekawa czy w piątek już się dowiem jaka płeć dzidzi :)) na razie wszystko co kupuje to zielone , żółte i białe żeby nie było problemu :))

Martus piatek jest 10lipca wiec sie nie pomyl hehe :-):-) Ja mam codziennie sny o USG, ciazy i juz nowonarodzonym maluszku. Heh zawsze jest dziewczynka. Zobaczymy czy sie spelni :-):-):-)
Ano już mi się myli, 10 - usg, 11 - wraca mój przyjaciel z Norwegii :-)
A żebyś się nie zdziwiła jak się sny sprawdzą, może to jakaś przepowiednia :cool2:

Dajcie linka do tego chinskiego kalendarza!

Dziewczynki super,ze u lekarzy wszystko ok ,gratulujemy kolejnych chlopczykow i dziewczynek :)
A mnie wczoraj wzielo na bigos zrobilam i wyszedl swietny..mniam,dzis tez bedzie bo zostalo sporo :p

reklama
Do góry