reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

ja dzis po badaniu, wszystko wskazuje na dziewczynke :D
za 1,5 tyg robimy 3d wiec bede pewniejsza:)
ale juz sie ciesze :)
pzdr

reklama
ja mialam skan w anglii w zeszly poniedzialek dzidzia rozwija sie tak super ze teraz do konca ciazy tylko z polozna bede sie widziec wszystko ma w normie no i potrwierdzilo sie ze dziewczynka :-) wczesniej stwierdzil to lekarz w polsce a po paru dniach stwierdzila to angielska p. doktor mala kopie jak szalona tylko teraz sie martwie bo sie przeziebilam boje sie ze to jej zaszkodzi jak kaszle lub kicham:-(

ja mialam skan w anglii w zeszly poniedzialek dzidzia rozwija sie tak super ze teraz do konca ciazy tylko z polozna bede sie widziec wszystko ma w normie no i potrwierdzilo sie ze dziewczynka :-) wczesniej stwierdzil to lekarz w polsce a po paru dniach stwierdzila to angielska p. doktor mala kopie jak szalona tylko teraz sie martwie bo sie przeziebilam boje sie ze to jej zaszkodzi jak kaszle lub kicham:-(
W takim razie jeszcze raz gratulacje z coreczki:-D
A kichanie i kaszel nie zaszkodzi:tak:

ja dzis po badaniu, wszystko wskazuje na dziewczynke :D
za 1,5 tyg robimy 3d wiec bede pewniejsza:)
ale juz sie ciesze :)
pzdr
Nastepna krolewna na watku:-) Super!!

Jesteśmy po połówkowym :-). Będziemy mieli Kubusia:-D. Jest zdrowy i waży 415g :-D:-D. Jestem taaaaaaaka szczęśliwa:-D Za wszystkie kciuki dziękuję:-D
I kolejny synus-gratulacje!!!

Mamulica i Lotka81 gratuluje synka i córeczki.

Weri kuruj się, a dzidzi nic nie będzie.

Ja dziś po wizycie i drugi gin też potwierdził, że dziewczynka. Waży już 503g:szok: i wszystko w porządku, tylko mnie się grzyb przyplątał, muszę go szybko zwalczy:wściekła/y::zawstydzona/y:

Laparda lekarz będzie pytał o tydzień wg OM. Zawsze według tego wszystko liczą. Ja byłam na 3D w 20 tyg i wszystko było pięknie widac choc gin wspomniał że lepiej by było w 22-23tyg.

Mamulica i Lotka81 gratuluje synka i córeczki.

Weri kuruj się, a dzidzi nic nie będzie.

Ja dziś po wizycie i drugi gin też potwierdził, że dziewczynka. Waży już 503g:szok: i wszystko w porządku, tylko mnie się grzyb przyplątał, muszę go szybko zwalczy:wściekła/y::zawstydzona/y:

Przylaczam sie do Madzi :)))

Nie sadzilam ze maluchy juz sa takie duze. Dziewczyny kurujcie sie :* ja wczoraj u dentysty bylam i dzisiaj powtorka z rozrywki ale zyje ;-)
Co do kichania jako alergiczka tez sie go balam no ale niestety mus to mus :( licze ze natura z byle kichnieciem sobie da rade :)):-)

reklama
Gratuluję dzieciaczków zdrowiutkich :-D

Widzę, że dużo z nas ma usg na piątek 11 lipca. Ja też :cool2: I o niczym innym wprost nie myślę, tylko o tym usg. Nawet mam sny na ten temat.....:sorry2: Teraz już mi raczej nikt nie powie, że dziecko za małe, bo będzie równo 21tyg :tak:

Do góry